Csakra láva köves ásvány karkötő #1338929

Csakra láva köves ásvány karkötő #1338929

Csakra láva köves ásvány karkötő #1338929

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 799 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Csakra láva köves ásvány karkötő - termékleírás

A 8 mm-es ásvány gyöngyök gumira vannak felfűzve. Csakra karkötők ásványai: achát, karneol, citrin, aventurin, akvamarin, lápisz lazuli, ametiszt. A karkötő alapja lávakő. 

 

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Termék Csakra láva köves ásvány karkötő #1338929 termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Ásvány karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Termék Csakra láva köves ásvány karkötő #1338929 csoport termékei között található Gyöngy karkötők, a márka gyártja R.M.ékszer Ásvány karkötők, az e-shopban megtalálod Rmekszer.hu.

Csakra láva köves ásvány karkötő - termék paraméterei

Csakra láva köves ásvány karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Csakra láva köves ásvány karkötő - egyéb érdekes termékek

Csakra láva köves ásvány karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?