Cipőszekrény Gustavo TYPF  tölgy wellington/fehér

Cipőszekrény Gustavo TYPF tölgy wellington/fehér

Cipőszekrény Gustavo TYPF  tölgy wellington/fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 20 710 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Cipőszekrény Gustavo TYPF tölgy wellington/fehér - termékleírás

Védőrács és aljzat Párna A kínálatunkban szereplő bútorok ideális megoldás azok számára, akik értékelik az egyszerű, funkcionális és elegáns megoldásokat. A fényes és a tölgyfa dekoráció szokatlan kombinációja rendkívüli jelleget kölcsönöz a belső térnek, és meglepetést okoz a beérkező vendégeknek. A kollekcióban található elemek száma biztosítja, hogy soha ne merüljön fel az érdekes belső felületek ötlete, amelyek frissességet és modern megjelenést kölcsönöznek. Kompakt kialakításának köszönhetően a bútorok mind a kis, mind a nagy termekben használhatók. A berendezett tér azoknak fog tetszeni, akik praktikus és eredeti megoldásokat keresnek belső terükhöz. Ne lepődjön meg, ha a GUSTAVO-t választja.

Ez a termék a kategóriába tartozik Előszoba bútor, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Cipőszekrény Gustavo TYPF tölgy wellington/fehér - termék paraméterei

Cipőszekrény Gustavo TYPF tölgy wellington/fehér - ár és elérhetőség előzményei

Cipőszekrény Gustavo TYPF tölgy wellington/fehér - egyéb érdekes termékek

Cipőszekrény Gustavo TYPF tölgy wellington/fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?