Cipőszekrény Easy TYP09 wotan/fehér

Cipőszekrény Easy TYP09 wotan/fehér

Cipőszekrény Easy TYP09 wotan/fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 73 362 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Cipőszekrény Easy TYP09 wotan/fehér - termékleírás

Az előszoba egy szoba, amely otthona kirakatának tekinthető. Ez az első hely, amelyet vendégeink meglátogattak, és az első, amely egy nehéz munka után fogad bennünket. Ezért funkcionális és az Ön igényeinek megfelelően kialakított helynek kell lennie. A megfelelően összehangolt bútorok lehetővé teszik, hogy a szoba visszatükrözze a ház melegségét és harmóniáját. Az ideális megoldás az EASY ruhásszekrény, amely egyszerű és modern kialakításának köszönhetően belső karakterét adja és kényelmes zónává válik, amelytől eláll a lélegzete. A fehér dekoráció kombinációja, amelyet a wotan tölgy meleg árnyalata hangsúlyoz, minimalizálja a szekhaladni. További előny a minőségi anyagok használata, amelynek köszönhetően a bútorok sok éven át vonzóak lesznek. A geometriai testek ingyenes kombinációja ideális megoldás azok számára, akik értékelik az elegáns eleganciát és az innovatív megoldásokat a házukban. Az EAST a 2021-es év terméke!

Ez a termék a kategóriába tartozik Előszoba bútor, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Cipőszekrény Easy TYP09 wotan/fehér - termék paraméterei

Cipőszekrény Easy TYP09 wotan/fehér - ár és elérhetőség előzményei

Cipőszekrény Easy TYP09 wotan/fehér - egyéb érdekes termékek

Cipőszekrény Easy TYP09 wotan/fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?