Cipő La Sportiva TX5 GTX Men Szén / sárga

Cipő La Sportiva TX5 GTX Men Szén / sárga

Cipő La Sportiva TX5 GTX Men Szén / sárga

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 82 841 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Cipő La Sportiva TX5 GTX Men Szén / sárga - termékleírás

Cipő La Sportiva TX5 GTX Men Szén / sárga paraméterek: Bőrcipő a La Sportiva-tól, igényes terepre tervezve. Úgy tervezték, hogy tökéletes támogatást és stabilitást biztosítson a hegyekben, és meglepően kényelmes a mindennapi viselethez. A kiváló tapadási és hegymászó talpnak köszönhetően ideális a terep és a kompDovod számára. Vízálló Gore-Tex® Extended membrán. A cipőnek az STB Control System ™ -nek köszönhetően torziós merevsége van. A kopás és a rúgás megakadályozza a gumiszalagot a lábujj és a sarDovod körül. A Vibram® Mega-Grip külső talp optimális elhelyezést biztosít a különböző felületeken. Az ütésfékrendszer® hatékonyan csökkenti az ütközést, biztosítja az optimális tapadást, és biztonságosan tartja a lejtős terepen. A 3D Flex rendszer a lejtős felületen stabilizálja a bDovodát. bőr bDovoda csizma igényes terepre vízálló kiváló stabilitás és lábtartó Ütésfékrendszer® 'Hegymászás' tipp 3D Flex rendszer merev a torziós nagy kopásállóság szabadalmaztatott kötésrendszer   Szín szén / sárga Súly 1050 g Felső Nubuk, Gumi Gore-Tex® Extended Comfort bélés Az EVA hab közepén befecskendezett Mega-Grip Vibram® talp Az EU-ban 37-47,5-es mVenaetarány Szigetelés neuvedeno GORE-TEX® membrán Klasszikus csipke Impact Brake System® csillapító rendszer Vízálló Igen Cipő szélessége Normální Macska kompatibilitási pánt Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Cipő La Sportiva TX5 GTX Men Szén / sárga

Termék Cipő La Sportiva TX5 GTX Men Szén / sárga csoport termékei között található Trekking cipő, a márkához tartozik La sportiva.

Cipő La Sportiva TX5 GTX Men Szén / sárga - termék paraméterei

nagyság36,5
nagyság37
nagyság37,5
nagyság38
nagyság38,5
nagyság39
nagyság39,5
nagyság40
nagyság40,5
nagyság41
nagyság41,5
nagyság42
nagyság42,5
nagyság43
nagyság43,5
nagyság44
nagyság44,5
nagyság45
nagyság45,5
nagyság46
nagyság46,5
nagyság47
nagyság47,5
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Trekking cipő
MárkaLa sportiva

Cipő La Sportiva TX5 GTX Men Szén / sárga - ár és elérhetőség előzményei

Cipő La Sportiva TX5 GTX Men Szén / sárga - egyéb érdekes termékek

Cipő La Sportiva TX5 GTX Men Szén / sárga - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?