Cipő La Sportiva TX4 Mid GTX Women taupe / smaragd

Cipő La Sportiva TX4 Mid GTX Women taupe / smaragd

Cipő La Sportiva TX4 Mid GTX Women taupe / smaragd

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 74 755 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Cipő La Sportiva TX4 Mid GTX Women taupe / smaragd - termékleírás

Cipő La Sportiva TX4 Mid GTX Women taupe / smaragd A La Sportiva női bőrbDovoda csizma tökéletes támogatásra és stabilitásra alkalmas a hegymászás során, de meglepően kényelmes mindennapi viselethez. A kiváló vonó- és hegymászó talp ideális technikai terep és ferrata számára. A Gore-Tex® Extended Membrane gondoskodik a vízállóságról. A cipőnek az STB Control System ™ -nek köszönhetően torziós merevsége van. A gumit a kopás és a kopás megakadályozza a lábujj és a sarDovod körül. A Vibram® Mega-Grip külső talp optimális fogást biztosít a különböző felületeken. Az ütésfékrendszer® hatékonyan elnyeli az ütéseket, biztosítja az optimális tapadást és biztonságosan tartja a lejtős terepen. bőr bDovoda csizma igényes hegyvidéki terephez vízálló kiváló stabilitás és lábtámasz Ütésfékrendszer® 'Hegymászás' csúcs merev a torziós nagy kopásállóság szabadalmaztatott kötésrendszer a megadott súly a 38-as mVenaetre Venavényes leírásDovod Szín Taupe / Emerald Súly 880 g Felső kombináció Gore-Tex® Extended Comfort bélés Az EVA hab közepén befecskendezett Mega-Grip Vibram® talp Az EU-ban 36-43-as mVenaettartomány Szigetelési szám GORE-TEX® membrán Klasszikus csipke Vízálló Igen Lábbelik szélessége Normální Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Cipő La Sportiva TX4 Mid GTX Women taupe / smaragd

Ezt a terméket a csoportban találja Női cipő a márkától La sportiva.

Termék Cipő La Sportiva TX4 Mid GTX Women taupe / smaragd termékcsoporthoz tartozik Női csizma, márka kínálatában szerepel La sportiva.

Ez a termék a kategóriába tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik La sportiva.

Cipő La Sportiva TX4 Mid GTX Women taupe / smaragd - termék paraméterei

nagyság36,5
nagyság37
nagyság37,5
nagyság38
nagyság38,5
nagyság39
nagyság39,5
nagyság40
nagyság40,5
nagyság41
nagyság41,5
nagyság42
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Női cipő, Csizma, Csizmák, Női csizma, Trekking cipő
MárkaLa sportiva

Cipő La Sportiva TX4 Mid GTX Women taupe / smaragd - ár és elérhetőség előzményei

Cipő La Sportiva TX4 Mid GTX Women taupe / smaragd - egyéb érdekes termékek

Cipő La Sportiva TX4 Mid GTX Women taupe / smaragd - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?