Cipő La Sportiva TX4 Men Szén / láng

Cipő La Sportiva TX4 Men Szén / láng

Cipő La Sportiva TX4 Men Szén / láng

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 63 476 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Cipő La Sportiva TX4 Men Szén / láng - termékleírás

Cipő La Sportiva TX4 Men Szén / láng A La Sportiva bőrcsizmák tökéletes támogatásra és stabilitásra alkalmasak a kihívásDovodkal teli hegyi kijáratDovod során, mégis meglepően kényelmesek a mindennapi viselethez. A kiváló tapadásnak és a keskeny csúcsnak köszönhetően ideális a terep és a kompDovod számára. A cipőnek az STB Control System ™ -nek köszönhetően torziós merevsége van. Gumi törölköző a lábujj és a sarDovod között a kopás és kopás ellen. Az optimális felvétel a különböző felületeken biztosítja a Vibram talpát és a lécek összetételének, sűrűségének és geometriájának pontos kombinációját. bőrcsizmák igényes hegyvidéki terepen kiváló stabilitás és lábtartó tökéletes tapadás 'Hegymászás' tipp merev a torziós nagy kopásállóság szabadalmaztatott kötésrendszer ez a súly az EU 42-es mVenaetVenae vonatkozik paraméterek Szén-szén / láng Súly 760 g Felső Velúr bőr, textil Hálós bélés Midsole injektált Eva hab Mega-Grip Vibram® talp Az EU-ban 36-47,5-es mVenaettartomány Szigetelés neuvedeno Klasszikus csipke Vízálló neuvedeno Cipő szélessége Normální Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Cipő La Sportiva TX4 Men Szén / láng

Termék Cipő La Sportiva TX4 Men Szén / láng csoport termékei között található Trekking cipő, a márkához tartozik La sportiva.

Cipő La Sportiva TX4 Men Szén / láng - termék paraméterei

nagyság41,5
nagyság42
nagyság42,5
nagyság43
nagyság43,5
nagyság45
nagyság45,5
nagyság46
nagyság46,5
nagyság47
nagyság47,5
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Trekking cipő
MárkaLa sportiva

Cipő La Sportiva TX4 Men Szén / láng - ár és elérhetőség előzményei

Cipő La Sportiva TX4 Men Szén / láng - egyéb érdekes termékek

Cipő La Sportiva TX4 Men Szén / láng - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?