Kávé pótlására szolgáló cikóriát és agabonát tartlamazó koffeinmentes pótkávé specialitás. Családi kiszerelésben
ZAMAT KÁVÉ Cikóriából készül. a cikória az egyik legősibb és legértékesebb zöldségnövényünk. Meghatározó szereplője a korszerű táplálkozásnak és a téli friss, zöldségválasztékot bővíti. Rosttartalmának köszönhetően segíti az emésztést. Ásványi sót,
MALÁTA KÁVÉ Ennek a maláta kávénak az előállításához a legjobb minőségű magyar árpát használja fel a Multi-Cikória Kft. A pörkölés során a kialakuló malátacukor karamellé változik, ezáltal létrejön az az egyedülálló ízvilág, ami kellemessé (és problémamentessé)
Összetétel: pörkölt cikória, étolaj 1 liter hideg vízbe 3-4 kanál malátakávé, 3-4 perc forralás után 5 percre állni hagyjuk, majd leszűrjük. 100 százalékig koffeinmentes!
KATÁNG KÁVÉ A cikória a katáng egyik változata. Jjó hatással van a gyomorra és az emésztőrendszerre. Főként tejeskávénak alkalmas, koffeinmentes, gyermekek számára is alkalmas, élelmi rostot tartalmaz, vaníliával és cukorral keverve finom és ízletes