Célok elérése lepidolit ásvány karkötő #1338744

Célok elérése lepidolit ásvány karkötő #1338744

Célok elérése lepidolit ásvány karkötő #1338744

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 199 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Célok elérése lepidolit ásvány karkötő - termékleírás

Célok elérése lepidolit ásvány karkötő Amit a lepidolitról érdemes tudnod:  A lepidolit színskálája a lilás, rózsaszíntől a sárgán, szürkén keresztül a fehérig, átlátszóig terjedhet. Igen porózus kő, kerüljük a vízzel és vegyszerekkel való érintkezését! Lelki gyógyhatása: A lepidolit könnyít lelki terheinken, így hatásos félelmeink, stressz és a harag leküzdésében. Nyugtató hatása éjszaka is elkísérhet. Olyan alvászavarok esetén, amelyeket a túlfeszített munkatempó, a stressz okoz, vagy gyerekeknél a túlpörgés, esetleg hiperaktivitás, jót tesz a nyakba, vagy a párna alá tett lepidolit. Javítja az önfegyelmünket és aktiválja döntőképességünket, segítve céljaink könnyebb elérését az életben. Testi gyógyhatás: Hasznos a bőrbetegségek ellen, javítja és erősíti a kötőszövetet. A lepidolit segít a fertőzések kivédésében, jó tesz az idegi fájdalmak, neuralgia, isiász ellen. Csillagjegye: Mérleg Csakrája: Koronacsakra Nikkelmentes ékszer.  Egyedi tervezés alapján készült kézműves ékszer.  Amennyiben egyéni kérésed van, vagy nem találod, amit szeretnél, keress engem bátran.

 

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Termék Célok elérése lepidolit ásvány karkötő #1338744 csoport termékei között található ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Ásvány karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Célok elérése lepidolit ásvány karkötő - termék paraméterei

Célok elérése lepidolit ásvány karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Célok elérése lepidolit ásvány karkötő - egyéb érdekes termékek

Célok elérése lepidolit ásvány karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?