A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 41 715 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Fehér máz 'csokoládé' - kiváló minőség cukrászati termékek bevonására. Szép fehér árnyalat, finom íz, csomómentes. Használható rajzoláshoz süteményes zacskóval. Olasz minőség. 20 kg-os kartondobozba csomagolva.
Sötét csokoládé öntetek süteményekhez, dortákhoz,deszertekhez, szeletekhez stb. Kiváló ízű csokoládé öntettel, kellemes ízű, darabok nélkül - tömeg 1 kg A magban lévő sötét máz könnyen oldódik. Ennek az az előnye, hogy meg tudja határozni a feloldódó anyag
Sötét cukormázból készült csokoládé darabok, amelyek alkalmasak tortákhoz, süteményekhez, tortákhoz, tortákhoz stb. Finom, kellemes ízű, csomómentes csokoládémáz - súly 1 kg A magokban lévő tejmáz könnyen feloldódik. Előnye, hogy maga határozhatja meg a feloldott
Fehér jegesedésből készült csokoládédarabok süteményekhez, süteményekhez, süteményekhez, szeletekhez stb., Finom csokoládés hab, kellemes ízű, darabok nélkül - tömeg 1 kg A kövekben a fehér jegesedés könnyen feloldódik. Ennek az az előnye, hogy meg tudja határozni a
Zöld cukormáz a pelyhekben. Mázcsomag 1 kg - a természetes színezékeken alapuló, világos olajzöld árnyalatú alapanyag kialakítása lehetővé teszi a könnyű felmelegítést és adagolást
Rózsaszín máz a süteményekben. Epres cukormáz mindennel - rózsaszín eper ízű és aromájú. Ennek a cukormáznak a nagy előnye a gyártási módja - a korongok, amelyek könnyebben olvadnak és adagolhatók. Súly 250 g |
Eper öntettel minden díszítéssel - rózsaszínű, eper aromával és ízzel. Ennek a bevonatnak a nagy előnye a gyártás típusa - korongok, amelyek jobban oldódnak és adagolnak. Cukrászati termékek öntözésére tervezték. 20 ° C alatt tárolandó. Súly 1000 g
Zöld máz a pelyhekben. 250 g-os csomag cukormáz - ennek a természetes színezékeken alapuló, világos olajzöld árnyalatú alapanyagnak a kialakítása lehetővé teszi a könnyű felmelegítést és adagolást
Sárga ehető cukormáz a pelyhekben. Citromos máz minden kellékkel - sárga, citromos ízű és aromájú. Ennek a cukormáznak a nagy előnye a gyártási módja - a korongok, amelyek könnyebben olvadnak és adagolhatók. | |
Ez az állag nem csak az oldódás szempontjából előnyös, hanem külön sütőket is használhat sütemények díszítésére
Narancsmáz pelyhekben. Narancsmáz mindennel - narancs narancs ízzel és aromával. Ennek a cukormáznak a nagy előnye a gyártási módja - a korongok, amelyek könnyebben olvadnak és adagolhatók. Cukrászati termékek felöntésére tervezték. 250 g tömegű. |
Édesített növényi krém, felvert tejszín helyettesítésére, stabil, használatra kész. A kapott állagot víz hozzáadásával befolyásolhatja. A terméket könnyű krémmel felvertek, amely tovább ízesíthető vagy színezhető. Tejszínhabbal díszíthető cupcakes, sütemény, szelet,
Növényi eredetű tejszínhab - kiváló habverő - akár 3,5 térfogatnövelés, habverés előtt lehűtjük. Ha nem használjuk fel az összes tejszínhabot, másnap újra felverhetjük és felhasználhatjuk. Ezt a változatot főzéshez is használhatja - mártásokban, ragukban, levesekben.Ár
Fehér csokoládé pralinéhoz és modellezéshez. Ha finom és kemény fehér csokoládét keres praliné, töltelék, csokoládékrém vagy figura előállításához, akkor ezt a finomságot - szilárd fehércsokoládé Ariba Bay - hozzuk el. Professzionális használatra tervezték. | Az Ariba