Bugyi Gatta Brazilian Ultra Comfort  testszín  L

Bugyi Gatta Brazilian Ultra Comfort testszín L

Bugyi Gatta Brazilian Ultra Comfort  testszín  L

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 800 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Bugyi Gatta Brazilian Ultra Comfort testszín L - termékleírás

Brazil szabás, varrásmentes, laser cut technológiával vágva, nem tűnik ki a ruházat alól, pamut ágyékbetét.. A nagyon kényelmes, brazil szabású bugyi a Gatta márkától köszönhetően a  laser cut technológiának és a lapos varratoknak viselhető akár még a testhezálló ruhák vagy leggingsek alatt is anélkül, hogy látszódnának az alsónemű körvonalai. Egyúttal sehol sem nyomja viselőjét. Oldalt a csípőrészeket ultrahanggal rögzítik egymáshoz. A bugyi finom mikroszálas anyagból készül, és előnye a könnyű anyag és a kényelmes viselés.Technikai leírás: brazil szabás varrásmentes laser cut technológiával vágva csípőrészek ultrahanggal rögzítve egymáshoz nem tűnik ki a ruházat alól könnyű kényelmes pamut ágyékbetét anyag: 58% poliamid, 13% elasztán, 2% pamut Mérettáblázat: Méret XS S M L XL Konfekció méret 32-34 34-36 38-40 442-44 46-48 Csípőbőség (cm) 76-84 84-92 92-100 100-108 108-118

Termék Bugyi Gatta Brazilian Ultra Comfort testszín L csoport termékei között található bugyi -, a márkához tartozik Gatta méretben L, színben testszín, boltban megtalálod insportline.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Brazil bugyi, a márkához tartozik Gatta, mérete az L, a színes változat az testszín az e-shop kínálatában insportline.hu.

Bugyi Gatta Brazilian Ultra Comfort testszín L - termék paraméterei

Színtestszín
Mérettestszín
KategóriaCukor, bugyi -, Bugyi, Brazil bugyi
MárkaGatta
MéretL
Színtestszín
E-shopinsportline.hu

Bugyi Gatta Brazilian Ultra Comfort testszín L - ár és elérhetőség előzményei

Bugyi Gatta Brazilian Ultra Comfort testszín L - egyéb érdekes termékek

Bugyi Gatta Brazilian Ultra Comfort testszín L - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?