A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 825 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Összetevők: *kuszkusz *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. A kuszkusz marokkói nemzeti étel, mely durumdarából és finomra őrölt búzalisztből készül. Hagyományosan párolva készítik el. A hagyományos kuszkusz viszonylag hosszabb elkészítési időt igényel, a ma forgalomban lévő kuszkusz jelentős része azonban - mint a BiOrganik kuszkusz is - egy jobban előfeldolgozott, gyorsfőzésű változat. Tápanyagtartalom: Energiaérték: 1460 KJ / 344 kcal Fehérje: 15g Szénhidrát: 69g Zsír: 2,2g Felhasználása: köretként, főételként. Levesben tésztaként is ehető, valamint csemegeként salátákkal, szószokkal, mártásokkal is el lehet fogyasztani. Elkészítése: vízben megfőzni vagy gőzben megpárolni, amíg puha nem lesz. Felforralt vízbe öntve, ha negyed óráig állni hagyjuk, külön főzés nélkül is elkészíthető. Jó tudni: a marokkóiak a durumbúzából őrölt darát megnedvesítik, majd beszórják liszttel, és kézzel addig görgetik, amíg a daraszemcséket finom lisztréteg nem vonja be. Marokkóban nem pirítják, hanem lassan párolják az ételt. A kuszkuszt is mindig párolva készítik el, és sosem főzik más étellel összekeverve. Kuszkuszpároló edényben gőzben párolják, aminek hatására megdagad és megpuhul.
Összetevők: *kuszkusz *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. A kuszkusz marokkói nemzeti étel, mely durumdarából és finomra őrölt búzalisztből készül. Hagyományosan párolva készítik el. A hagyományos kuszkusz
A kuszkusz hántolt, durvára őrölt durumbúzadara, tulajdonképpen nagyon apró tészta. Eredetileg Észak-Afrikából származik. A malomköves őrlés melléktermékeként keletkezett szemcséket liszttel és vízzel elkeverve gyúrták össze nagyon apróra. Ma már szinte kizárólag géppel
A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így újra teremni tud és nem kell újra ültetni, vagyis egy megújuló cukorforrás. Ez nem csak
A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. ÖSSZETEVŐK *bio nádcukor *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. TÁPANYAGTARTALOM (100g-ban) Energiaérték 1663 KJ 396 kcal Fehérje 0,1g Szénhidrát
BIO BÚZA csíráztatásra is alkalmas Összetevők: *bio búza *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01, ellenőrizte: Biokontroll Hungária Kht. Tápanyagtartalom (100g-ban): Energiaérték: 1457 KJ / 347 kcal Fehérje: 14,4 g Szénhidrát: 66,2 g Zsír: 1,8 g A termék gabonát,
Biorganik Bio Zab 500 g A zab mediterrán elterjedésű mérsékelt égövi növény, magas protein- és zsírtartalma miatt emberi fogyasztásra és takarmánynak kiválóan alkalmas. Eredetileg a búza és az árpa gyomnövénye lehetett és csak szelekció során került termesztésre. A zab
Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. - 100% Bio - Laktózmentes - Nem génmanipulált - Vegán Jó tudni: a boltokban kapható 'barnacukor' a legtöbb esetben nem
A kuszkusz Észak-Afrikában és Szicíliában elterjedt, durumbúza-szemekből álló étel. Az Alce Nero bio kuszkusz kizárólag 100%-os olasz durum búzából készül. Az Alce Nero azt javasolja, hogy szolgálja fel párolt hús, főtt zöldség és halak kísérőjeként, mint ahogy az
A köles valószínűleg az emberek által termelt legősibb gabona. Sok értékes fehérjét tartalmaz, mint például a metionint, amely jelentős mértékben erősíti az immunrendszert. Mivel viszonylag magas a zsírtartalma, jó energiaforrás. - 100% Bio - Laktózmentes - nem génmanipulált
Összetevők: *pattogtatni való kukorica *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. Lényeges élelmezési funkciót tölt be - hőt és energiát biztosít a szervezetnek A szénhidrát mellett a popcorn magas rosttartalommal
A kukorica az egyik legősibb gabonánk. Közép-Amerikából származik, ahol az őslakosok rengeteg módon hasznosították. A kukoricadara a kukorica magjának lisztnél durvább őrleménye, amely széleskörűen felhasználható. Jelentőség, hatások A kukoricadara leginkább
A mungóbab apró szemű, könnyen emészthető, rostokban gazdag így segíti a salakanyagok távozását, a szervezet méregtelenítését. B-vitamint, vasat, folsavat, magnéziumot, mangánt és foszfort tartalmaz
Tápláló és fűtő hatású - különösen jó a téli időszakban. Összetevők: *zabpehely *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. Tápanyagtartalom (100g-ban): Energiaérték: 1460KJ / 350Kcal Fehérje: 14g Szénhidrát: 56g
Az árpa a hideg mérsékelt öv legősibb és ma is legfontosabb gabonaféléje. Származási helye Tibet
Ízletes, gyorsan elkészíthető köret. Elkészítési javaslat: Tegyünk egy rész kuszkuszt másfélszeres mennyiségű, forró, sós, fűszeres vízbe. Hagyjuk kb. 15 percig lefedve állni, majd villával lazítsuk fel. Nem igényel főzést. Extra tipp: Elkészítésénél tegyünk a vízbe
Bio tönköly tészta fodros nagykocka Bio tönköly tészta fodros nagykocka 250g A legnépszerűbb tészta, a legősibb gabonából. Nagyon jól használható számtalan kedvelt tésztaételhez. A máshoz nem fogható kellemes íz minden ínyencet megragad, a belső értékei minden tudatos
A kuszkusz észak-afrikai specialitás, az étel alapját házilag készítik. Egyenlő mennyiségű búzadarát és teljeskiőrlésű lisztet gyúrnak-forgatnak-ráznak, sodornak össze kevés sós vízzel addig, amíg a dara átmérője a kétszeresére nem nő és teljesen gömbölyűvé nem
Felhasználása: fogyasztható növényi tejjel, joghurttal (pl. Sojade szójatejjel, szójajoghurttal), magában vagy több gabonapehellyel együtt keverve
A lencse kiadós, kifejezetten a hideg téli napokra való étel. Még a legegyszerűbb változata is finom tud lenni, s fehérjetartalma miatt kiváló húspótló is. A lencse fontos szerepet játszott a néphitben és a népi gyógyászatban is, alkalmazása e téren nagy múltra vezethető
Biorganik Bio Nádcukor Világos 1000 g A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor
Összetevők: kuszkusz.Tápanyagtartalom 100g termékben: Energia: 1544kJ/367kcal, Fehérje: 12,5g Szénhidrát: 76g, Zsír: 0,6g
A legértékesebb bio alapanyagból, valódi tönköly lisztből sütött morzsák speciális receptura alapján készülnek. Kitűnően használhatók zöldségfélék és húsok panírozására, sütemények készítésére. Mostantól a fehér tönkölylisztből készült világos prézlink is