Biofood Birkazsíros bonbon lazaccal Medium/Large - Dupla csomag: 2 x 40 darab

Biofood Birkazsíros bonbon lazaccal Medium/Large - Dupla csomag: 2 x 40 darab

Biofood Birkazsíros bonbon lazaccal Medium/Large - Dupla csomag: 2 x 40 darab

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 890 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Biofood Birkazsíros bonbon lazaccal Medium/Large - Dupla csomag: 2 x 40 darab - termékleírás

Tudta, hogy kutyájának nagy hasznára válhatnak bizonyos zsírok? A BioFood Sheep Fat Bonbons with Salmon Medium/Large nagyrészt a legjobb juhzsírból áll, amely kiváló omega-3 zsírsavforrás. A rágcsálnivalókat finom lazaccal egészítjük ki, amely omega-3 és omega-6 zsírsavakat is tartalmaz - mindkét tápanyag támogathatja édes négylábú barátja bőrét és szőrzetét.A Hollandiából származó ízletes csemegék egyébként alacsony szénhidráttartalmúak és gabonamentesek. Az eredmény egy jól tolerálható és ízletes rágcsálnivaló, amelyet nyugodt lelkiismerettel adhatsz kutyádnak!A BioFood Schapenvet Bonbons lazaccal Medium/Large egy pillantásra: Kiváló minőségű kiegészítő eledel kutyáknakMinden életszakaszban alkalmasSzuper a napi étkezés kiegészítésekéntSok birkazsírral: finom ízű és tápláló omega 3 zsírsavakat biztosítÍzletes lazac : a telítetlen zsírsavak másik forrása, a normál bőrért és a fényes szőrzetértKönnyen emészthető: gabonamentesMegbízható minőség Hollandiából

Biofood Birkazsíros bonbon lazaccal Medium/Large - Dupla csomag: 2 x 40 darab - termék paraméterei

KategóriaBonbon

Biofood Birkazsíros bonbon lazaccal Medium/Large - Dupla csomag: 2 x 40 darab - ár és elérhetőség előzményei

Biofood Birkazsíros bonbon lazaccal Medium/Large - Dupla csomag: 2 x 40 darab - egyéb érdekes termékek

Biofood Birkazsíros bonbon lazaccal Medium/Large - Dupla csomag: 2 x 40 darab - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?