6x400g Biofood Organic csirke táplálékkiegészítő eledel kutyáknak, macskáknak

6x400g Biofood Organic csirke táplálékkiegészítő eledel kutyáknak, macskáknak

6x400g Biofood Organic csirke táplálékkiegészítő eledel kutyáknak, macskáknak

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 26 290 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

6x400g Biofood Organic csirke táplálékkiegészítő eledel kutyáknak, macskáknak - termékleírás

Tiszta húsélvezet és semmi más: A Biofood Organic csirke 100%-ban bio minősített csirkehúsból áll, és ideális étrendkiegészítő eledel macskák és kutyák számára. A húst gondosan előkészítik és saját levében főzik, hogy természetes ízét optimálisan megőrizze.A Biofood Organic csirke ízletes snack kutyák és macskák számára egyaránt. Adja két étkezés között vagy főétkezésként száraz- vagy nedvestáppal kombinálva. Gabonamentes eledel, ezért jó választás az ilyen intoleranciával rendelkező háziállatok számára. Jó tudni: a bioeledel szigorú minőségi előírások mellett készül Németországban.A Biofood Organic csirke jellemzői:Bio étrendkiegészítő eledel minden korosztályú macska és kutya számára100% bio csirke: teljes egészében csirkéből áll (filé és szervhús)Gabonamentes: alkalmas ilyen allergiás és intoleranciás kutyák és macskák számára isEgyetlen állati fehérjével: csirke, mint egyedüli állati fehérjeforrásGondosan elkészítés: saját levében főzöttMesterséges színezékektől és aromáktól mentesGéntechnológia nélkülTiszta húsélvezet: magas elfogadási arányÚjrahasznosítható csomagolásSzármazási hely: Németország

6x400g Biofood Organic csirke táplálékkiegészítő eledel kutyáknak, macskáknak - termék paraméterei

6x400g Biofood Organic csirke táplálékkiegészítő eledel kutyáknak, macskáknak - ár és elérhetőség előzményei

6x400g Biofood Organic csirke táplálékkiegészítő eledel kutyáknak, macskáknak - egyéb érdekes termékek

6x400g Biofood Organic csirke táplálékkiegészítő eledel kutyáknak, macskáknak - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?