Omega – 3 zsírsavakban gazdag, B-vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz.Mg és B6 vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Emészthető formula,mely nátriumszegény
Segít csökkenteni a hajhullást és megerősíti a hajgyökereket. Bio erdeibojtorján-kivonat magas B-, A-, E-, C-vitamin és zsírsav tartalmának köszönhetően megelőzi a hajhullást és megszünteti a haj töredezését. Vadcsa-lán-kivonat erősíti és kisimítja a hajat. A szibériai
Egy marék fürdősó, kiválóan alkalmas egy szappanmentes, tisztító fürdetéshez, magas B vitamin, ásványi anyag és fehérje tartalma miatt. Fürdőzés közben gyengéden masszírozza és ápolja a babák érzékeny bőrét! Az eddigi visszajelzések alapján, a nyugtató krém együttes
Az egészséges zsírok, fehérjék, B-vitaminok, ásványi anyagok, rostok, antioxidánsok kiváló forrása. Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai: Hántolatlan, Jó rostforrás, Csökkentheti a koleszterin- és trigliceridszintet, Tápláló növényi fehérjeforrás, Segíthet a vérnyomás
Kálciumtartalmával emelkedik ki az olajos magok közül. Ezen kívül tartalmaz még B-, D- és E-vitamint, értékes aminosavakat, foszforsavat és lecitint
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó, alacsony sikértartalmú bio rozsliszt.Gazdag B-vitaminban, jelentős a kalcium- és magnézium tartalma.A teljes kiőrlésű lisztekben a gabona korpája is megtalálható, amely tápanyagokban gazdag és segíti az emésztést.A rozsliszt
A lucerna az emberi szervezetre rendkívül jótékony hatású, bőségesen tartalmaz béta-karotint, B-, C-, D-, E-, K-, U-vitamint, ásványi sókat, káliumot, vasat, kalciumot, foszfort, kalciumot, cinket, magnéziumot. A lucerna klorofillban a leggazdagabb táplálékok egyike
Rudolf Breuss receptje szerintBio B-AktívA híres osztrák természetgyógyász Rudolf Breuss receptje szerint készült tejsavas erjesztésű 100 százalékos zöldséglé céklából, sárgarépából, zellerből, burgonyából és retekből. Ideális az egészséges táplálkozás
A datolya tartalmaz kalciumot, magnéziumot, foszfort, B vitamin, káliumot és cinket. Fogyasztható magában, müzlibe, kásába keverve, desszertekhez