Sillon 273B LUX3 elektromos kozmetikai kezelőágy + BeautyOne háttámlás kozmetikai szék

Sillon 273B LUX3 elektromos kozmetikai kezelőágy + BeautyOne háttámlás kozmetikai szék

Sillon 273B LUX3 elektromos kozmetikai kezelőágy + BeautyOne háttámlás kozmetikai szék

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 419 900 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Sillon 273B LUX3 elektromos kozmetikai kezelőágy + BeautyOne háttámlás kozmetikai szék - termékleírás

Miért válassza a kiváló minőségű és különleges Sillon 273B LUX3 kozmetikai kezelőágy és a BeautyOne háttámlás kozmetikai szék szettet? A Sillon 273B LUX3 csúcsminőségű, luxus kozmetikai kezelőágy szépségszalonokba és SPA központokba, exkluzív fehér kivitelben, fa kartámlákkal, ideális kozmetikai kezelésekhez, sminkkészítéshez és masszázshoz. A stílusos, fehér kivitelben kapható, 3 motoros Sillon 273B LUX3 kozmetikai kezelőszék elektromos, távirányítós vezérlésű ülőrésszel és hát- és lábtámlával rendelkezik. A kartámlák manuálisan állíthatók. A fejtámla és a faburkolattal ellátott kartámlák könnyedén levehetők, valamint gyorsan és egyszerűen visszahelyezhetők. A Sillon 273B LUX3 kozmetikai kezelőszék nemcsak kényelmes, de praktikus is. Ideális termék kozmetikai kezelésekhez, amelyet masszázshoz is használhat a fejtámlán található arclyuk kivágásnak köszönhetően. Az öko-bőr kárpitozásnak köszönhetően könnyedén eltávolíthatja a szennyeződéseket a székről. A Sillon 273B LUX3 kozmetikai kezelőágy minden kozmetika szalonba egyediséget visz, eleganciát és luxust kölcsönöz. A Sillon 273B LUX3 elektromos kozmetikai kezelőszék jellemzői és funkciói: elektromosan állítható székmagasság elektromosan állítható háttámla elektromosan állítható lábtámla manuálisan állítható kartámlák faburkolattal könnyű kezelhetőség egyszerűen tisztítható arclyuk kivágás arclyuk kivágás dugója luxus vastag párnázat kiváló minőségű ökológiai bőr kárpitozás A Sillon 273B LUX3 elektromos kozmetikai kezelőágy méretei: Hossz: 207 cm Ülőrész szélessége: 63 cm Talp hossza: 122 cm Talp szélessége: 60 cm Magasság: 55 - 75 cm Kárpitozás: ÖKO bőr Szín: fehér Motorok száma: 3 Feszültség: 220-230 V, 50 Hz Teljesítményfelvétel: 200 W Súly: 80 kg Teherbírás: 180 kg A BeautyOne háttámlás kozmetikai szék méretei: Állítható magasság: 50-64 cm Ülőrész átmérője: 32 cm Színe: fehér Súly: 7,5 kg Hidraulikus emelés Levehető háttámla Ötágú talp Gumibevonatos kerekek A kényelmes, háttámlás BeautyOne kozmetikai szék minden szépségszalon elengedhetetlen tartozéka! Szállítás A BeautyOne 273B LUX3 elektromos kozmetikai kezelőszék és a BeautyOne háttámlás kozmetikai szék a beszállítónál van raktáron. A terméket összeszerelve szállítjuk Önnek (használatra készen), közvetlenül a gyártótól. Az elektromos kozmetikai és pedikűrös székek szállítási díja: 8900 Ft / db. A fizetés banki előreutalással, illetve online bankkártyás fizetéssel lehetséges.

Sillon 273B LUX3 elektromos kozmetikai kezelőágy + BeautyOne háttámlás kozmetikai szék - termék paraméterei

KategóriaSzékek

Sillon 273B LUX3 elektromos kozmetikai kezelőágy + BeautyOne háttámlás kozmetikai szék - ár és elérhetőség előzményei

Sillon 273B LUX3 elektromos kozmetikai kezelőágy + BeautyOne háttámlás kozmetikai szék - egyéb érdekes termékek

Sillon 273B LUX3 elektromos kozmetikai kezelőágy + BeautyOne háttámlás kozmetikai szék - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?