Baylis & Harding Adventi naptár Jojoba & Vanília, Mandarin & Grapefruit

Baylis & Harding Adventi naptár Jojoba & Vanília, Mandarin & Grapefruit

Baylis & Harding Adventi naptár Jojoba & Vanília, Mandarin & Grapefruit

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 22 330 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Baylis & Harding Adventi naptár Jojoba & Vanília, Mandarin & Grapefruit - termékleírás

Egy luxus adventi naptár minden karácsony előtti mozgalmas napokat élvezetesebbé tehet. A szett tartalma: Tusfürdő 2 x 30 ml Tusfürdő 5 x 30 ml. Fürdőhab 6 x 30 ml Fürdőtej 2 x 30 ml Kézápoló krém 3 x 30 ml Testápoló 30 ml Lábápoló krém 2 x 30 ml Szilárd szappan 25 g Fürdőkristály 25 g Kristályok lábfürdőhöz 25 g Jojoba, Vanília & Mandula olaj A nőies, vidám kollekció modern köntöst kapott, amely a pasztell levendulát és a lágy rózsaszínt kombinálja a csillámokkal és a csillogással. Ennek köszönhetően megkapta azt a futurisztikus kozmikus megjelenést, amely annyira népszerű a közösségi hálózatokon. A Rose Gold geometrikus formák lányos, játékos és kortárs megjelenést kölcsönöznek a kollekciónak. A gyönyörű kollekció a válasz a mai trendekre, és minden lány és fiatal nő fürdőszobájában remekül mutat majd. Mandarin & Grapefruit Egy ikonikus, időtlen kollekció, amelyet a modern idomok ihlettek. A kerek idomok, a lágy kontúrok és a hullámok a kollekciónak egy csipetnyi nőiességet és eleganciát kölcsönöznek. A fekete és elefántcsont klasszikus kombinációját luxus arany fólia világítja meg. A kavargó minták élénkítik ezt a kollekciót, amely első pillantásra felhívja magára a figyelmet jellegzetes, mégis ízléses kialakításával. A „With love“ feliratú szalagoknak köszönhetően nagyszerű, személyes ajándék lesz szerettei számára. Ne használja belsőleg. Kerülje a szemmel való érintkezést, kerülje a szem környékét. Az irritáció bármely jele esetén hagyja abba a használatát. Parabének, szilikonok és ftalátok nélkül Vegán és Cruelty free

Ez a termék a kategóriába tartozik Adventi naptárak, a márkához tartozik Baylis & Harding, az eladó ajánlatában Vivantis.hu és alkalmas .

Baylis & Harding Adventi naptár Jojoba & Vanília, Mandarin & Grapefruit - termék paraméterei

Valamire tervezvenőknek
KategóriaVanília, Adventi naptárak
MárkaBaylis & Harding
Valamire tervezve
E-shopVivantis.hu

Baylis & Harding Adventi naptár Jojoba & Vanília, Mandarin & Grapefruit - ár és elérhetőség előzményei

Baylis & Harding Adventi naptár Jojoba & Vanília, Mandarin & Grapefruit - egyéb érdekes termékek

Baylis & Harding Adventi naptár Jojoba & Vanília, Mandarin & Grapefruit - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?