Bárszék Bonzo LR-7918C

Bárszék Bonzo LR-7918C

Bárszék Bonzo LR-7918C

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 16 515 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Bárszék Bonzo LR-7918C - termékleírás

Bonzo LR-7918C bárszék tökéletesen illeszkedik a modern konyhákba. A székek exkluzív éttermek, kávézók és kocsmák számára ideálisak. A széket eredeti kialakítása és magas kényelme jellemzi. Az ülés a kiváló minőségű műanyagok modern kialakítását ötvözi az cappuccino színű öko-bőrrel. A stabil támaszra szerelt talapzat lehetővé teszi a tengelye körül történő forgást. A kialakításban alkalmazott lengéscsillapító lehetővé teszi az ülés magasságának függőleges beállítását. A teljes keret kiváló minőségű króm ötvözetből készül.

Termék Bárszék Bonzo LR-7918C csoport termékei között található Étkező szék, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Étkező székek, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Bárszék Bonzo LR-7918C - termék paraméterei

Bárszék Bonzo LR-7918C - ár és elérhetőség előzményei

Bárszék Bonzo LR-7918C - egyéb érdekes termékek

Bárszék Bonzo LR-7918C - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?