Bak horoszkópos tejkvarc karkötő #1336954

Bak horoszkópos tejkvarc karkötő #1336954

Bak horoszkópos tejkvarc karkötő #1336954

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 099 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Bak horoszkópos tejkvarc karkötő - termékleírás

Ezt a  karkötőt kifejezetten a bak jegy (12.22. - 01.20.) szülötteinek terveztük, készítettük. A karkötő tejkvarc 8mm-es ásvány gyöngyökből és egy fém köztes elemből áll. Az ásvány golyók gumira vannak felfűzve, így kényelmes a hordása.

Bak (12.22. - 01.20.) horoszkóp jellemzése: E jegy szülöttje kedves, józan gondolkodású, megfontolt, és anyagias beállítottságú. Zárkózott, ugyanakkor kedveli a társaságot is, még akkor is, ha inkább megfigyelőként van jelen, mint aktív résztvevőként. Kevés barátja van, de akit barátnak tekint, ahhoz igazi, mély barátság fűzi. Döntéseit igazságosan hozza meg, ugyanakkor nem befolyásolható. Képes a bolhából elefántot csinálni, még olyan dolgokban is, ami mások szemében pusztán apró bosszúság. Saját, megszokott környezetéhez a végletekig ragaszkodik, akárcsak tárgyaihoz. Nehezen viseli a változásokat. A vagyonszerzés számára hatalmas öröm, és vigyáz is vagyonára. Nem szereti két kézzel szórni a pénzt, inkább kétszer meggondol egy kiadást, minthogy egyszer felelőtlenül költekezzen. A szerelemben nagyon magasra emeli a mércét, és csak nagyon sokára mutatja ki érzelmeit. Inkább hűvös és tartózkodó, gyakran óvatos. Ha megismeri társát, és közel engedi magához, igaz, melegszívű társ válik belőle, aki segítőkész a bajban is.

Amit a tejkvarcról érdemes tudnod:

Segít felidézni gyermeki énünket, utat nyit az ártatlanság, a lelkesedés felé. A gyermeki ártatlanság, és előítélet mentes kíváncsiságával fedezhetjük fel újra a világot. Erősíti az életbe vetett hitet, feloldja a szomorúságot, bánatot. Serkenti az empátiát és együttérzést.  Rendkívüli nyugtató kő, harmonizálja az energiákat, elűzi a kétségeket, segít a „szívvel” látni. Harmonizáló hatásának köszönhetően csillapítja a hangulatváltozások okozta depresszív érzéseket, segíti a tudatos irányítás kifejlesztését. Stabilizálja a lelki egyensúlyt, kiváló segítség átmeneti időszakokban, mint pl. a változó kor. Segít visszaemlékezni céljaidra, tiszta vágyaidra, melyeket a napi rutin eltompított. Feloldja a korlátokat, segíti a tanulást, szövegértést, javítja a memóriát. Segíti a nyugodt alvást, és kellemes álmokat hoz. Lehet párosítani Rózsakvarccal, vagy Lepidolittal a kellemes, kikapcsolódást segítő pihenés érdekében. A számítógép monitora elé helyezve elnyeli a káros sugárzásokat. Testi gyógyhatások: Segíti a nyugodt, pihentető alvást. Serkenti az immunrendszert, kiegyensúlyozza a csakrák működését. Gyógyhatását kifejti a női ivarszervekre, oldja a szexuális zavarokat. Lelki gyógyhatások: Nyugtató hatásával elősegíti a meditatív állapot elérését, oldja a mentális blokkokat. Kiváló segítség érzelmi blokkok oldásához. Elősegíti a kommunikációt a Felsőbb Énnel és a szellem vezetőkkel.

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Termék Bak horoszkópos tejkvarc karkötő #1336954 csoport termékei között található ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Ásvány karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Bak horoszkópos tejkvarc karkötő - termék paraméterei

Bak horoszkópos tejkvarc karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Bak horoszkópos tejkvarc karkötő - egyéb érdekes termékek

Bak horoszkópos tejkvarc karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?