Antipodes Ápoló olaj fáradt és igénybe vett bőrre Divine Face Oil (Rosehip & Avocado Oil) 30 ml #1160702

Antipodes Ápoló olaj fáradt és igénybe vett bőrre Divine Face Oil (Rosehip & Avocado Oil) 30 ml #1160702

Antipodes Ápoló olaj fáradt és igénybe vett bőrre Divine Face Oil (Rosehip & Avocado Oil) 30 ml #1160702

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 13 460 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Antipodes Ápoló olaj fáradt és igénybe vett bőrre Divine Face Oil (Rosehip & Avocado Oil) 30 ml - termékleírás

Gazdag, mégis könnyen felszívódó bőrolaj a száraz, hámló vagy napfény által károsodott bőr enyhítésére. Tapasztalja meg az avokádóolaj előnyeit ezzel a könnyű, nem zsíros, száraz bőrre készült arcolajjal, amely gyorsan felszívódik, és ragyogóan egészséges arcbőrt kölcsönöz. A ylang ylang, az édes narancs és a jázmin elbűvölő illatával. A BIO avokádóból és csipkebogyóból származó Antipodes® Divine olaj tökéletes ápolást nyújt a stresszes bőr számára. Tiszta avokádóolajjal készült, hogy fokozza a kollagénszintet. Könnyű és nem zsíros bőrolaj, amely puhán és hidratáltan tartja a bőrt. Tanúsított bio és vegán termék. A legtöbb bőrtípusra alkalmas, különösen száraz és vízhiányos bőrre.

Termék Antipodes Ápoló olaj fáradt és igénybe vett bőrre Divine Face Oil (Rosehip & Avocado Oil) 30 ml #1160702 termékcsoporthoz tartozik Bőr olajok, márka kínálatában szerepel Antipodes, boltban megtalálod Vivantis.hu és célja .

Antipodes Ápoló olaj fáradt és igénybe vett bőrre Divine Face Oil (Rosehip & Avocado Oil) 30 ml - termék paraméterei

Valamire tervezvenőknek
KategóriaOlajok, Bőr olajok
MárkaAntipodes
Valamire tervezve
E-shopVivantis.hu

Antipodes Ápoló olaj fáradt és igénybe vett bőrre Divine Face Oil (Rosehip & Avocado Oil) 30 ml - ár és elérhetőség előzményei

Antipodes Ápoló olaj fáradt és igénybe vett bőrre Divine Face Oil (Rosehip & Avocado Oil) 30 ml - egyéb érdekes termékek

Antipodes Ápoló olaj fáradt és igénybe vett bőrre Divine Face Oil (Rosehip & Avocado Oil) 30 ml - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?