Animonda Integra Protect Niere konzerv - 12 x 400 g marha

Animonda Integra Protect Niere konzerv - 12 x 400 g marha

Animonda Integra Protect Niere konzerv - 12 x 400 g marha

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 090 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Animonda Integra Protect Niere konzerv - 12 x 400 g marha - termékleírás

Az Animonda Integra Protect Niere olyan kiegyensúlyozott, teljes értékű táp kutyák számára, melyet kifejezetten krónikus veseelégtelenségben szenvedő kutyák veseműködésének támogatására fejlesztettek ki. Teljes értékű, kiegyensúlyozott tápanyagtartalmú receptúra jellemzi, és összetétele azt célozza, hogy az eledel ne terhelje túlzottan a veséket. Az Animonda Integra Protect Niere kevesebb, ellenben nagyon jó minőségű fehérjét tartalmaz, hogy csökkentse a kiválasztásra kerülő fehérje-bomlástermékek mennyiségét, ugyanakkor támogassa az izmok megtartását. A foszfortartalom is redukált, hogy csökkenjen annak szervezetben való felhalmozódása. A diétás kutyatáp gabonamentes, ezért ilyen jellegű intoleranciával küzdő négylábúak számára is alkalmas. Az Animonda Integra Protect Niere konzerv jellemzői nagy vonalakban: Diétás teljes értékű eledel kutyák számára a veseműködés támogatására krónikus veseelégtelenség esetén Megfelelően kialakított receptúra: csökkentett mennyiségű foszfort és fehérjét tartalmaz a vesék tehermentesítésére Kiváló minőségű fehérjékkel: kevesebb, azonban nagyon jó minőségű fehérjét tartalmaz az izomfenntartás támogatása érdekében Burgonyával dúsított: könnyen emészthető szénhidrátforrás Gabonamentes: alkalmas allergiával és intoleranciával küzdő kutyák számára is Nagyon finom: a legtöbb kutya szívesen elfogadja Különböző fajták: ízletes változatok marhávalés csirkével Általános figyelmeztetések: Használata vagy az etetési időtartamának meghosszabbítása előtt ajánlott kikérni állatorvos tanácsát. Diétás eledel etetése során rendszeresen keressék fel az állatorvost a háziállat kontrollvizsgálata céljából! Amennyiben háziállata állapota rosszabbodbna, késedelem nélkül kérje ki állatorvosa véleményét!

Termék Animonda Integra Protect Niere konzerv - 12 x 400 g marha termékcsoporthoz tartozik Konzervek kutyáknak a márkától Animonda Integra az e-shop kínálatában Zooplus.hu.

Animonda Integra Protect Niere konzerv - 12 x 400 g marha - termék paraméterei

Animonda Integra Protect Niere konzerv - 12 x 400 g marha - ár és elérhetőség előzményei

Animonda Integra Protect Niere konzerv - 12 x 400 g marha - egyéb érdekes termékek

Animonda Integra Protect Niere konzerv - 12 x 400 g marha - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?