Angelit ásvány köves karkötő #1241416

Angelit ásvány köves karkötő #1241416

Angelit ásvány köves karkötő #1241416

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 099 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Angelit ásvány köves karkötő - termékleírás

Angelit ásvány golyókból fűzött gumis karkötő.  Csökkenti a fertőzésveszélyt, enyhíti a torokgyulladást és jótékonyan hat az ödémákra, mert serkenti a nyirokkeringést és a veseműködést. Fokozza a közösségi érzést és a harmóniát. Az angelitet angyalkőnek is nevezik (latinul az angelus „angyalt” jelent). Világosság és a szeretet szimbóluma. Nikkelmentes ékszer. Egyedi tervezés alapján készült kézműves ékszer. Amennyiben egyéni kérésed van, vagy nem találod, amit szeretnél, keress engem bátran.

 

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Termék Angelit ásvány köves karkötő #1241416 termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Ásvány karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Angelit ásvány köves karkötő - termék paraméterei

Angelit ásvány köves karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Angelit ásvány köves karkötő - egyéb érdekes termékek

Angelit ásvány köves karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?