Álmodd meg acél medálos kulcstartó

Álmodd meg acél medálos kulcstartó

Álmodd meg acél medálos kulcstartó

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 999 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Álmodd meg acél medálos kulcstartó - termékleírás

'Álmodd meg, tegyél érte, váltsd valóra!' feliratos acél téglalap medálos kulcstartó A számotokra állítottunk össze egy kedves meglepetést!

 

Vannak nehezebb és könnyebb napok. Van, amikor olyan egyértelmű, miként érjük el a kitűzött célt, van, amikor kerülőúton érünk el hozzá. A lényeg, sose veszítsd el a hited, és sose add fel az álmaidat! Ez a kulcstartó remek ajándék lehet az útkeresőknek és azoknak is, akik elindultak már megvalósítani a vágyaikat.

Ezt a nagyszerű ajándék ötletünket egy gravírozott acél medál, és egy acél kulcstartó alkotja.

A kulcstartót egy szögletes alakú 32×20 mm méretű elegáns acél medál díszíti, amit lézer gravírozunk. A nemesacél más néven orvosi fém medál nem allergizál, ezért fémre érzékenyeknek is bátran ajánljuk. Mindemellett az acél medál nagyon strapabíró, nem kopik, nem színeződik el, rendkívül hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét.

Ez a termék a kategóriába tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Acél kulcstartók, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Termék Álmodd meg acél medálos kulcstartó csoport termékei között található Acél ékszerek a márkától R.M.ékszer Acél kulcstartók, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Álmodd meg acél medálos kulcstartó - termék paraméterei

Álmodd meg acél medálos kulcstartó - ár és elérhetőség előzményei

Álmodd meg acél medálos kulcstartó - egyéb érdekes termékek

Álmodd meg acél medálos kulcstartó - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?