Alázatosság szürke paracord gyerek karkötő

Alázatosság szürke paracord gyerek karkötő

Alázatosság szürke paracord gyerek karkötő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 119 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Alázatosság szürke paracord gyerek karkötő - termékleírás

Alázatosság szürke paracord gyerek karkötő

- LIMITÁLT SZÁMÚ MODELL - 

A legtöbb embernek van kedvenc színe, esetleg több is. Látványukkal hatnak ránk, felvidítanak, magabiztossá tesznek, reményt, kedvességet vagy éppen nyugalmat árasztanak. Ha mélyen a lelkünkbe nézünk, és megismerjük a színek világát, rájövünk, nem véletlenül éppen az adott színek a kedvenceink. Mindegyik más jelentést hordoz.

Ha a szürke színre gondolunk, elönt bennünket a szomorúság: olyan mint a köd, a hamu, a hétköznapiság. De ideje másként gondolnunk erre a „mostohaként” kezelt színre. A szürke ugyanis a test és lélek halhatatlanságát jelenti a keresztény hitben. Ugyanakkor visszafogottságot is jelenthet. Aki igazán kedveli ezt a színt, az tisztában van önmaga értékeivel, de nem akar feltűnést kelteni, szürke eminenciásként tartja kézben a szálakat.

Hordható önálló karkötőként,vékonysága miatt jól sorolható. Ha ajándékozni szeretnéd valamelyik szerettednek, könnyen megteheted, hiszen nincs szükség pontos csuklóméretre. Az állítható csúszócsomóval kényelmesen be lehet állítani a megfelelő méretet. 

Ez a karkötő kiváló minőségű vékony paracordból készül, így akár levétel nélkül egyfolytában hordható. Állítható méretű csúsztatott / csúszócsomós megoldással készül, így 10-15 cm-es csuklóra is megfelelő. Ha bekoszolódna, mosógépben mosózsákkal könnyedén mosható.

FONTOS! A karkötőt úgy húzzuk meg, hogy pont passzoljon a gyermek csuklójára, ha túl laza, könnyen beleakadhat valamibe. 

Termék Alázatosság szürke paracord gyerek karkötő termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Paracord karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Paracord karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Termék Alázatosság szürke paracord gyerek karkötő csoport termékei között található Paracord karkötők, a márkához tartozik R.M.ékszer Paracord karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Alázatosság szürke paracord gyerek karkötő - termék paraméterei

Alázatosság szürke paracord gyerek karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Alázatosság szürke paracord gyerek karkötő - egyéb érdekes termékek

Alázatosság szürke paracord gyerek karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?