96x85g Ultima Cat Sterilized  marha & tonhal nedves macskatáp 20% kedvezménnyel!

96x85g Ultima Cat Sterilized marha & tonhal nedves macskatáp 20% kedvezménnyel!

96x85g Ultima Cat Sterilized  marha & tonhal nedves macskatáp 20% kedvezménnyel!

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

96x85g Ultima Cat Sterilized marha & tonhal nedves macskatáp 20% kedvezménnyel! - termékleírás

A teljes értékű és kiegyensúlyozott Ultima tápok összetétele kifejezetten a macskák szükségletei szerint lett kialakítva. Az Ultima macskaeledelek minden olyan fontos tápanyagot tartalmaznak, amelyre macskájának egy hosszú és egészséges élethez szüksége van.Sterilizálás vagy kasztrálás után sok macskának nehezebb megtartania ideális testsúlyát, valamint fittnek és agilisnek maradnia. Az Ultima Cat Sterilized speciálisan ilyen esetekre került kifejlesztésre. Az ivartalanított macskáknak szánt nedveseledel a szükségleteknek megfelelően kialakított energia- és tápanyagtartalommal rendelkezik, ami megkönnyítheti a súlyszabályozást.A macskaeledel kiváló minőségű alapanyagokból és szigorú minőségi előírások szerint Spanyolországban készül. Az Ultima Cat Sterilized minden fontos tápanyaggal ellátja és finom ízzel kényezteti macskáját. Az eledel különféle szószos variációkban kaphatók, így a változatosság is biztosított a cicalakoma során.Az Ultima Cat Nature teljes értékű nedveseledel felnőtt macskák számára, kiegyensúlyozott és ízletes táplálékot kínál kedvencének. Természetes összetevőihez finom íz párosul – meglátja, az Ön bársonyostalpúja is imádni fogja! A macskák természetüknél fogva húsevők, ezért a magas fehérjetartalmú étrend döntő fontosságú vitalitásuk és sovány izomzatuk kifejlődése szempontjából. Ezért az Ultima Cat Nature sok állati fehérjét biztosít. Az eledel emellett olyan fontos tápanyagokat is tartalmaz, mint például a vitaminok, ásványi anyagok és esszenciális zsírsavak, melyek támogathatják az immunrendszer, a bőr és a csontok normál működését.Macskája ivartalanítás utáni táplálása során fontos odafigyelni kedvence súlyára, mivel a hortmonális változások miatt az Ön cicájára is hamar felszaladhat egy kis felesleg. Az Ultima Cat Fit Delicious biztosítja kedvencének a számára szükséges tápanyagokat, miközben alacsony zsír- és kalóriatartalmú. Az eledel finom szószban mártózó, omlós filékből áll – meglátja, ennek az Ön macskája is nagyon örül majd. A nedvestáp kiegyensúlyozott ásványi összetétele támogatja a vizelet optimális pH-értékét és a húgyutak normál működését. A növényi ballasztanyagok viszont elősegíthetik a normál emésztést. Használja ki a kiváló lehetőséget! Akció - csak rövid ideig! Ha most rendel 96 x 85 g Ultima Cat nedves macskatápot az akcióban szereplő változatokban, 20% árengedménnyel juthat hozzá!Szíveskedjen figyelembe venni, hogy ez az ajánlat csak az 1986545 termékszámon érvényes!Az egyes termékekről az alábbi linkeken találhat további információt:Ultima

96x85g Ultima Cat Sterilized marha & tonhal nedves macskatáp 20% kedvezménnyel! - termék paraméterei

96x85g Ultima Cat Sterilized marha & tonhal nedves macskatáp 20% kedvezménnyel! - ár és elérhetőség előzményei

96x85g Ultima Cat Sterilized marha & tonhal nedves macskatáp 20% kedvezménnyel! - egyéb érdekes termékek

96x85g Ultima Cat Sterilized marha & tonhal nedves macskatáp 20% kedvezménnyel! - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?