A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 736 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A neve aszályfa, és nagyon nagy. A levelei azonban karcsúak, és a hüvelyek, amelyekből ez a por származik, szintén karcsúak. Mesquite-nak hívják, ismert, hogy jó íze van, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, és a közép- és dél-amerikai indiánok étrendjében szerepelt. Ma már a sportolók, vegetáriánusok és vegánok a világ minden táján fogyasztják a mesquite-ot, hogy kiegészítsék a fehérjéjüket.
A robusta az arabica ízesebb testvére. Több koffeint tartalmaz, és tökéletes az eszpresszó keverékekhez vagy egy igazán erős csésze kávé elkészítéséhez. Imádni fogja a Robusta Guatemala San Marcos jegyeit, akár arabica keverékként, akár önálló kóstolásra használja. Megtalálható benne a jellegzetes földesség, enyhe citrusos frissesség és diófélék nyomai. Ne féljen kísérletezni!
A robusta állítólag durvább és kevésbé rétegzett. Ha egyszer megkóstolja a tanzániai Kagera régióból származó terméket, meggondolja magát. Igaz, hogy több koffeint tartalmaz, mint az arabica, azonban a finomságában és gyengédségében nem avatkozik bele. A tanúsított
Már csak a származási hely miatt érdemes megkóstolni ezt a kávét. Flores-szigetéről hoztuk, amely nemcsak virágos nevet kapott, hanem illatos és édes kávét is termel. A helyi Robusta a magas fák árnyékában érlelődik, a gazdák BIO módban termelik, és hagyományos mosással
Mit kell tudni Guatemaláról? Hogy talál benne tavakat, vulkánokat, dzsungelt, maja templomokat és strandokat. És hogy gazdái termesztik az egyik nagyszerű közép-amerikai kávét. A szakértők úgy hivatkoznak rá, mint egy ínyencre és kiegyensúlyozott ízétől és enyhe
A BIO minőségű ültetvényes robusta alkalmas olyan alkalmakra, amikor jó adag biztatásra van szüksége, vagy ha egy kicsit kísérletezni akar. Az első esetben külön készítse el, a másodikban keverje össze valamelyik arabicával.. A csészében mindig egy édeskésen karamellás,
Az indiai kávé népszerű az érdekes íze miatt, amelyet az ültetvények kitűnő klímája és elhelyezkedése miatt nyert. Ez köszönhető a meleg és párás levegőnek amely Indiában van a monszun szezon alatt. Ez az időtartam több hétig tart, és ennek során a kávé fák színe és
A BIO minőségű ültetvényes robusta alkalmas olyan alkalmakra, amikor jó adag biztatásra van szüksége, vagy ha egy kicsit kísérletezni akar. Az első esetben külön készítse el, a másodikban keverje össze valamelyik arabicával.. A csészében mindig egy édeskésen karamellás,
A BIO minőségű ültetvényes robusta alkalmas olyan alkalmakra, amikor jó adag biztatásra van szüksége, vagy ha egy kicsit kísérletezni akar. Az első esetben külön készítse el, a másodikban keverje össze valamelyik arabicával.. A csészében mindig egy édeskésen karamellás,
A BIO minőségű ültetvényes robusta alkalmas olyan alkalmakra, amikor jó adag biztatásra van szüksége, vagy ha egy kicsit kísérletezni akar. Az első esetben külön készítse el, a másodikban keverje össze valamelyik arabicával.. A csészében mindig egy édeskésen karamellás,
A BIO minőségű ültetvényes robusta alkalmas olyan alkalmakra, amikor jó adag biztatásra van szüksége, vagy ha egy kicsit kísérletezni akar. Az első esetben külön készítse el, a másodikban keverje össze valamelyik arabicával.. A csészében mindig egy édeskésen karamellás,
A robusta állítólag durvább és kevésbé rétegzett. Ha egyszer megkóstolja a tanzániai Kagera régióból származó terméket, meggondolja magát. Igaz, hogy több koffeint tartalmaz, mint az arabica, azonban a finomságában és gyengédségében nem avatkozik bele. A tanúsított
A robusta állítólag durvább és kevésbé rétegzett. Ha egyszer megkóstolja a tanzániai Kagera régióból származó terméket, meggondolja magát. Igaz, hogy több koffeint tartalmaz, mint az arabica, azonban a finomságában és gyengédségében nem avatkozik bele. A tanúsított
A robusta állítólag durvább és kevésbé rétegzett. Ha egyszer megkóstolja a tanzániai Kagera régióból származó terméket, meggondolja magát. Igaz, hogy több koffeint tartalmaz, mint az arabica, azonban a finomságában és gyengédségében nem avatkozik bele. A tanúsított
A robusta állítólag durvább és kevésbé rétegzett. Ha egyszer megkóstolja a tanzániai Kagera régióból származó terméket, meggondolja magát. Igaz, hogy több koffeint tartalmaz, mint az arabica, azonban a finomságában és gyengédségében nem avatkozik bele. A tanúsított
Már csak a származási hely miatt érdemes megkóstolni ezt a kávét. Flores-szigetéről hoztuk, amely nemcsak virágos nevet kapott, hanem illatos és édes kávét is termel. A helyi Robusta a magas fák árnyékában érlelődik, a gazdák BIO módban termelik, és hagyományos mosással
Már csak a származási hely miatt érdemes megkóstolni ezt a kávét. Flores-szigetéről hoztuk, amely nemcsak virágos nevet kapott, hanem illatos és édes kávét is termel. A helyi Robusta a magas fák árnyékában érlelődik, a gazdák BIO módban termelik, és hagyományos mosással
Már csak a származási hely miatt érdemes megkóstolni ezt a kávét. Flores-szigetéről hoztuk, amely nemcsak virágos nevet kapott, hanem illatos és édes kávét is termel. A helyi Robusta a magas fák árnyékában érlelődik, a gazdák BIO módban termelik, és hagyományos mosással
Az indiai kávé népszerű az érdekes íze miatt, amelyet az ültetvények kitűnő klímája és elhelyezkedése miatt nyert. Ez köszönhető a meleg és párás levegőnek amely Indiában van a monszun szezon alatt. Ez az időtartam több hétig tart, és ennek során a kávé fák színe és
Az indiai kávé népszerű az érdekes íze miatt, amelyet az ültetvények kitűnő klímája és elhelyezkedése miatt nyert. Ez köszönhető a meleg és párás levegőnek amely Indiában van a monszun szezon alatt. Ez az időtartam több hétig tart, és ennek során a kávé fák színe és
Miért érdemes feldobni kedvenc italát egy csipetnyi gyömbérrel? A válasz nyilvánvaló! Mert egyszerre ad neki egy jó kis pörgést és rengeteg csodálatos hatóanyagot. Segítségükkel felpörgeti a szénhidrátanyagcserét és a vitalitást. A 100%-os perui gyömbér rizómaporban
Mit kell tudni Guatemaláról? Hogy talál benne tavakat, vulkánokat, dzsungelt, maja templomokat és strandokat. És hogy gazdái termesztik az egyik nagyszerű közép-amerikai kávét. A szakértők úgy hivatkoznak rá, mint egy ínyencre és kiegyensúlyozott ízétől és enyhe