7kg Natural Trainer Small & Toy Adult csirke, rizs & aloe vera száraz kutyatáp

7kg Natural Trainer Small & Toy Adult csirke, rizs & aloe vera száraz kutyatáp

7kg Natural Trainer Small & Toy Adult csirke, rizs & aloe vera száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 16 190 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

7kg Natural Trainer Small & Toy Adult csirke, rizs & aloe vera száraz kutyatáp - termékleírás

A kistermetű kutyák akár 20 évig is elélhetnek. Érzékenyek emésztésük és sérülékeny ízületeik miatt speciális eledelt igényelnek. A funkcionális táplálkozás lehetővé teszi, hogy a kutya egészségi állapotát megfelelő szinten tudjuk tartani, sőt javítani, amennyiben sikerül az öregedési folyamatot lassítani.A Natural Trainer Small Toy Adult csirke, rizs aloe vera funkcionális száraztáp, amely segít a kutya jóegészségi állapotának fenntartásában és javításában.A keserűnarancs-kivonat természetes módon járul hozzá az ideális testsúly fenntartásához.A zöldkagyló (perna canaliculus) az ízületek egészségére jótékony hatást gyakorló tápanyagokat biztosít.A speciális almakivonat megkönnyíti a fogazat tisztítását.A kamilla és a prebiotikumok elősegítik az emésztét, gyulladásgátló és a kellemetlen szagok képződését megakadályozó hatással bírnak.A Natural Trainer Small Toy Adult csirke, rizs aloe vera jellemzői:100% természetes összetevőkbőlSzinező- és tartósítóanyagok nélkülA kutyák fogazatához igazított krokettméret és -állagNukleotidokkal (élesztőkivonatok) az immunrendszer erősítéséért és a szervekre gyakorolt pozitív hatássalNövényi rostokkal és prebiotikumokkal az emésztőrendszer optimális működéséértZöldkagylóval (perna canaliculus) az egészséges ízületekértAlma-kivonattal a foghigiéniáértKeserűnarancs-kivonattal a zsírok jó értékesítéséértGazdag aloe vera tartalommal - regenerál és stimulálKamilla-kivonattal az emésztés elősegítésére

7kg Natural Trainer Small & Toy Adult csirke, rizs & aloe vera száraz kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

7kg Natural Trainer Small & Toy Adult csirke, rizs & aloe vera száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

7kg Natural Trainer Small & Toy Adult csirke, rizs & aloe vera száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?