6x85g Purizon Organic nedves macskatáp  Vegyes csomag (2x csirke, 2x marha,  1x lazac, 1x kacsa)

6x85g Purizon Organic nedves macskatáp Vegyes csomag (2x csirke, 2x marha, 1x lazac, 1x kacsa)

6x85g Purizon Organic nedves macskatáp  Vegyes csomag (2x csirke, 2x marha,  1x lazac, 1x kacsa)

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 3 350 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

6x85g Purizon Organic nedves macskatáp Vegyes csomag (2x csirke, 2x marha, 1x lazac, 1x kacsa) - termékleírás

A Purizon Organic nedves macskaeledel a következő előnyöket kínálja:Megnövelt fehérjetartalom: 75% állati eredetű összetevőBio minőségi hús és hal értékes bio belsőségekkelMaga a tiszta természet: bio termesztésű gyümölcs és zöldségGabonamentes receptúra: érzékeny macskáknak isBio tanúsítvánnyal rendelkezik: a különösen természetes receptúra érdekében A nedvestáp a következő változatokban áll rendelkezésre: Marha és csirke sárgarépával, körtével kiegészítveLazac és csirke spenóttal, földieperrel gazdagítvaKacsa és csirke cukkinivel, málnával finomítvaCsirke- és liba tökkerl és almával dúsítvaA vegyes csomag összetétele: 2 x marha és csirke sárgarépával, körtével kiegészítve2 x csirke- és liba tökkerl és almával dúsítva1 x kacsa és csirke cukkinivel, málnával finomítva1 x lazac és csirke spenóttal, földieperrel gazdagítvaPróbálja ki a különféle gabonamentes Purizon szárazeledeleket érs snackeket is:Purizon Adult csirke halPurizon Sterilised Adult csirke halPurizon Kitten csirke halPurizon snack csirke halTeljes értékű eledel bármely méretű és fajtájú felnőtt macskának.

6x85g Purizon Organic nedves macskatáp Vegyes csomag (2x csirke, 2x marha, 1x lazac, 1x kacsa) - ár és elérhetőség előzményei

6x85g Purizon Organic nedves macskatáp Vegyes csomag (2x csirke, 2x marha, 1x lazac, 1x kacsa) - egyéb érdekes termékek

6x85g Purizon Organic nedves macskatáp Vegyes csomag (2x csirke, 2x marha, 1x lazac, 1x kacsa) - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?