6x400g Rosie's Farm gabonamentes nedves kutyatáp vegyes próbacsomagban-no. 1 mix

6x400g Rosie's Farm gabonamentes nedves kutyatáp vegyes próbacsomagban-no. 1 mix

6x400g Rosie's Farm gabonamentes nedves kutyatáp vegyes próbacsomagban-no. 1 mix

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 5 690 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

6x400g Rosie's Farm gabonamentes nedves kutyatáp vegyes próbacsomagban-no. 1 mix - termékleírás

Rendkívül ízletes, gabonamentes kutyaeledel sok omlós hússal vagy hallal, valamint válogatott szezonális gyümölcsökből és zöldségekből. Valamennyi összetevője kímélő módon kerül feldolgozásra, így azután a Rosie's Farm kutyaeledel olyan finom, mintha házi készítésű lenne. Emellett az értékes tápanyagok is megmaradnak. Kutyája rászolgált arra, hogy jó eledelt kapjon. Ahogyan otthon, mi sem használunk semmilyen szükségtelen adalékot, eltelítő anyagokat vagy ízfokozókat. Nálunk a természetes és óvatosan feldolgozott összetevők állnak a kiváló íz hátterében. A sok szeretettel összeállított receptúrákat pár cseppnyi lenolaj teszi teljessé. Kényeztesse kedvencét hagyományos és ízletes menükkel - ugyanúgy, ahogyan az családjával teszi odahaza! A gabonamentes kutyaeledel könnyen emészthető, s így érzékeny kutyák számára is kiválóan alkalmas. A vidám farokcsóválásért - egész nap! A Rosie’s Farm kutyatáp a következő előnyöket kínálja: 60% hús vagy hal, valamint minőségi belsőségek Óvatosan elkészítve a természetes íz és a tápanyagok megőrzése érdekében Gondosan kiválogatott gyümölcsök és zöldségek Gabonamentes receptúra Rendkívül könnyen emészthető Omega-3 zsírsavakat tartalmazó, értékes lenolaj a szép szőrzetért és a rugalmas bőrért Szója- és laktózmentes Cukoradalék és aromaanyagok nélkül Ideális bármely fajtájú és méretű felnőtt kutyának Családi üzemben készül - nagy gondossággal és körültekintéssel A vegyes csomagok a következő változatokat tartalmazzák: No 1. mix (6 x 400 g): 2 x 400 g csirke pulyka, 2 x 400 g marha, 2 x 400 g bárány No 2. mix (6 x 400 g): 2 x 400 g csirke pulyka, 2 x 400 g hal csirke, 2 x 400 g vad, fácán lazac Mix (6 x 800 g): 2 x 800 g csirke pulyka ,2 x 800 marha, 2 x 800 bárány

6x400g Rosie's Farm gabonamentes nedves kutyatáp vegyes próbacsomagban-no. 1 mix - termék paraméterei

KategóriaKutyaeledel

6x400g Rosie's Farm gabonamentes nedves kutyatáp vegyes próbacsomagban-no. 1 mix - ár és elérhetőség előzményei

6x400g Rosie's Farm gabonamentes nedves kutyatáp vegyes próbacsomagban-no. 1 mix - egyéb érdekes termékek

6x400g Rosie's Farm gabonamentes nedves kutyatáp vegyes próbacsomagban-no. 1 mix - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?