6x125g GRAU Adult Csirke pur gabonamentes nedves macskatáp 14+25 ingyen akcióban

6x125g GRAU Adult Csirke pur gabonamentes nedves macskatáp 14+25 ingyen akcióban

6x125g GRAU Adult Csirke pur gabonamentes nedves macskatáp 14+25 ingyen akcióban

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

6x125g GRAU Adult Csirke pur gabonamentes nedves macskatáp 14+25 ingyen akcióban - termékleírás

A GRAU csakis azt tartja szem előtt, hogy mi a legjobb macskájának. Ezért a GRAU Adult gabonamentes sok friss húsból, és kizárólag kiváló minőségű összetevőkből készül. Az eledel gabona- és cukormentes, így különösen jól emészthető - még az érzékeny gyomrú, illetve az ilyen jellegű táplálékérzékenységgel küzdő macskák esetében is.A GRAU Adult gabonamentes a fajta függvényében vagy csak egy fehérjeforrást, vagy két különböző húsfajtát tartalmaz. Emellett az eledel praktikus, előre kiporciózott tasakokba csomagolt, melyeket csak fel kell tépnie, és máris mehet az az etetőtálba. S amit szintén jó tudni: a GRAU Adult gabonamentes macskatáp Németországban készül, magas minőségi előírásoknak megfelelve.A Grau Adult gabonamentes 16 x 125 g jellemzői vázlatosan:Teljes értékű nedveseledel felnőtt macskák számáraGazdag választék: 6 ízletes fajta, változatos étrend minden napraVálogatott receptúrák: sok friss hús, kiváló minőségű alapanyagok, intenzív ízvilágFehérjedús: magas hústartalom, fajtától függően egyetlen fehérjeforrás vagy különböző húsfajták100% gabona- és cukormentes: érzékeny gyomrú vagy intoleranciával küzdő macskák számára is alkalmasTeljes értékű táplálékként alkalmas a fajnak megfelelő étrendhezPraktikus egyadagos tasakokbanMade in Germany Profitáljon aktuális akciós ajánlatainkból! Akció - csak rövid ideig! Most rendeljen macskájának 16 x 125 g GRAU Adult gabonamentes nedves macskaeledelt, és abból 2 x 125 g-ot ingyen adunk! 14 tasakért fizet -16 tasakkal kap!Szíveskedjen figyelembe venni, hogy ez az ajánlat csak az 1986045 termékszámon érvényes!

6x125g GRAU Adult Csirke pur gabonamentes nedves macskatáp 14+25 ingyen akcióban - termék paraméterei

6x125g GRAU Adult Csirke pur gabonamentes nedves macskatáp 14+25 ingyen akcióban - ár és elérhetőség előzményei

6x125g GRAU Adult Csirke pur gabonamentes nedves macskatáp 14+25 ingyen akcióban - egyéb érdekes termékek

6x125g GRAU Adult Csirke pur gabonamentes nedves macskatáp 14+25 ingyen akcióban - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?