6x200g MjAMjAM Duo nedves macskatáp - Ízletes marha és remek pulyka párolt sütőtökön

6x200g MjAMjAM Duo nedves macskatáp - Ízletes marha és remek pulyka párolt sütőtökön

6x200g MjAMjAM Duo nedves macskatáp - Ízletes marha és remek pulyka párolt sütőtökön

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 6 690 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

6x200g MjAMjAM Duo nedves macskatáp - Ízletes marha és remek pulyka párolt sütőtökön - termékleírás

Macskája unatkozik evés közben? A MjAMjAM Duo 6 x 200 g változatosságot csempész majd étrendjébe! A fantasztikus húskombinációk lenyűgözik macskáját, és minden étkezést különleges élménnyé tesznek. A nedves eledel fehérjében gazdag és sok friss húst tartalmaz, amely támogathatja macskája izmait. Ráadásul a ropogós zöldségek és a lédús bogyós gyümölcsök kiegyensúlyozott, tápanyagokkal teli étrendet biztosítanak számára. Macskája láthatóan jobban fogja érezni magát, valamint ragyogó szemekkel és elégedett dorombolással fogjameghálálni az eledelt.A MjAMjAM Duo 6 x 200 táppal nem csak macskájával tesz jót, hanem az állat érzékeny gyomrának is. Az eledel mentes a mesterséges tartósítószerektől, és nem tartalmaz glutént, gabonát és laktózt sem. Így macskája aggodalom nélkül élvezheti az étkezést. A MjAMjAM Duo 6 x 200 g jellemzői:Finom nedves eledel macskáknakKülönböző fajták elérhetőek: kiadós, ízletes húskombinációkTermészetes táplálkozás: különösen sok hússal és fehérjévelTaurinban gazdag: a normál látás és szívműködés érdekébenFényes szőrzet: cink és értékes zsírsavak lenmagolajbólA normál immunrendszer érdekében: az E-vitamin és D3-vitamin hozzájárul a szervezet természetes védekezőképességéhezMesterséges tartósítószerek nélkül: így macskája csakis a legjobbat kapjaGabona- és gluténmentes: tökéletes az érzékeny gyomrú macskák számára.Kíméletes a bélrendszerhez: laktózmentes formula az optimális emésztésértTiszta és minőségi összetevők: nem tartalmaz állati eredetű lisztet és növényi melléktermékeketKíméletes a fogakhoz: nem tartalmaz hozzáadott cukrotNincs maradék: tökéletesen adagolt konzervdobozok a stresszmentes etetéshezKiváló minőség Ausztriából

6x200g MjAMjAM Duo nedves macskatáp - Ízletes marha és remek pulyka párolt sütőtökön - termék paraméterei

6x200g MjAMjAM Duo nedves macskatáp - Ízletes marha és remek pulyka párolt sütőtökön - ár és elérhetőség előzményei

6x200g MjAMjAM Duo nedves macskatáp - Ízletes marha és remek pulyka párolt sütőtökön - egyéb érdekes termékek

6x200g MjAMjAM Duo nedves macskatáp - Ízletes marha és remek pulyka párolt sütőtökön - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?