60g Greenwoods Veggie édesburgonya, tök & sárgarépa kutyasnack rendkívüli kedvezménnyel

60g Greenwoods Veggie édesburgonya, tök & sárgarépa kutyasnack rendkívüli kedvezménnyel

60g Greenwoods Veggie édesburgonya, tök & sárgarépa kutyasnack rendkívüli kedvezménnyel

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

60g Greenwoods Veggie édesburgonya, tök & sárgarépa kutyasnack rendkívüli kedvezménnyel - termékleírás

Az Ön kutyája nem szereti a zöldséget??Akkor még nem ismeri a mi Greenwoods Veggie snackünket. Minden falatkája ízletes és tápláló – egész különleges ínyencség hűséges négylábú barátjának.S mi is rejtőzik benne? Egy sor kitűnő zöldségfajta: ropogós sárgarépa, tartalmas tök, karakteres sárga és lila édesburgonya - finom kecsketejbe mártva, azért a bizonyos kis pluszért.Minősége és íze? A kíméletes fagyasztva szárításos eljárásnak köszönhetően felülmúlhatatlan. És teljesen mellőzve a húst vagy gabonát. Vagy a mesterséges adalékokat,100% vegetáriánus – 100% ízletes.Akár otthon vagy útközben – próbálják csak ki a Veggie-t! Bizonyára az Ön kedvence is egyszerűen nagyszerűnek találja majd ezt a kis változatosságot:Kíméletesen fagyasztva szárított100% vegetáriánusGabonamentes receptúraKizárólag természetes alkotóelemekProfitáljon kedvező ajánlatainkból!Akció - csak rövid ideig! Vásároljon 60 g Greenwoods Veggie édesburgonya, tök sárgarépa kutyasnacket, és most rendkívüli kedvezménnyel juthat hozzá!Szíveskedjen figyelembe venni, hogy ez az ajánlat kizárólag az 1265416 termékszámon érvényes!

60g Greenwoods Veggie édesburgonya, tök & sárgarépa kutyasnack rendkívüli kedvezménnyel - termék paraméterei

KategóriaZöldségek

60g Greenwoods Veggie édesburgonya, tök & sárgarépa kutyasnack rendkívüli kedvezménnyel - ár és elérhetőség előzményei

60g Greenwoods Veggie édesburgonya, tök & sárgarépa kutyasnack rendkívüli kedvezménnyel - egyéb érdekes termékek

60g Greenwoods Veggie édesburgonya, tök & sárgarépa kutyasnack rendkívüli kedvezménnyel - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?