5x68g Pedigree Dentastix Chewy Chunx Mini kutyasnack csirke (kis méretű kutyáknak)

5x68g Pedigree Dentastix Chewy Chunx Mini kutyasnack csirke (kis méretű kutyáknak)

5x68g Pedigree Dentastix Chewy Chunx Mini kutyasnack csirke (kis méretű kutyáknak)

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 640 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

5x68g Pedigree Dentastix Chewy Chunx Mini kutyasnack csirke (kis méretű kutyáknak) - termékleírás

Nassolás és fogápolás egyszerre? A Pedigree Dentastix Chewy Chunx kutyasnackkel ez nem gond! Ezek a jóízű jutalomfalatkák nemcsak ízletesek, hanem kutyája fogápolásához is hozzájárulnak.A Dentastix Chewy Chunx speciális összetétele biztosítja, hogy négylábú barátja fogai minden egyes harapással tisztuljanak. Egyidejűleg a fogápoló snackek rágcsálása támogathatja a fogíny egészségét is. Alacsony kalóriatartalmú, kevesebb mint 2% zsírtartalmú és hozzáadott cukrot nem tartalmazó receptúrájának köszönhetően ezek a finom rágósnack-darabkák kiválóan alkalmasak két étkezés közötti apró jutalomfalatoknak, hiszen nem növelik kedvence súlyát, és természetes rágási ösztönét is kielégítik. A Pedigree Dentastix Chewy Chunx két ízletes változatban készül: marhával vagy csirkével, valamint kapható kicsi és nagyobb termetű kutyák számára is.A Pedigree Dentastix Chewy Chunx kutyasnack jellemzői nagy vonalakban:Fogápoló snack kutyáknakFogíny és fogak támogatása: olyan aktív összetevőkkel készült, amelyek minden egyes harapásnál segíthetnek a fogak tisztításábanInnovatív forma: rágás közbeni támogatja a koptató hatást, minden oldalról körülveszi a fogakatRágásélmény a normál étkezések között: megfelel a kutya természetes rágási ösztönének, tökéletes kényeztetés és elfoglaltság, valamint fogápoló hatású jutalomfalatKevés zsír: kevesebb, mint 2% zsírt tartalmaz, alacsony kalóriatartalmúFinom íz: ízletes csirkével vagy marhávalKicsi és nagy kutyáknak: különböző méretekben kapható a kutyák szájának megfelelőenHozzáadott cukor, mesterséges színezék és aroma nélkülÁllatorvosokkal együtt fejlesztették ki

5x68g Pedigree Dentastix Chewy Chunx Mini kutyasnack csirke (kis méretű kutyáknak) - termék paraméterei

5x68g Pedigree Dentastix Chewy Chunx Mini kutyasnack csirke (kis méretű kutyáknak) - ár és elérhetőség előzményei

5x68g Pedigree Dentastix Chewy Chunx Mini kutyasnack csirke (kis méretű kutyáknak) - egyéb érdekes termékek

5x68g Pedigree Dentastix Chewy Chunx Mini kutyasnack csirke (kis méretű kutyáknak) - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?