A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 849 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés és őrlés után is megőrzi. Széleskörűen felhasználható, kiválóan helyettesíti az alacsonyabb rosttartalmú búzalisztet, viszont kenyerek, kelt tészták készítésére nem alkalmas. Jelentőség, hatások:A zabpehelyliszt a többi gabonaliszthez képest kevesebb keményítőt és több rostot, fehérjét és zsírt tartalmaz, aminek köszönhetően lassabban és kevésbé emeli meg a vércukorszintet (glikémiás indexe alacsonyabb).
Összetevők: zabpehelylisztTápanyagtartalom (100 g-ban):Energiaérték: 1639 kJ / 388 kcalZsír: 7 g- amelyből telített zsírsavak: 1,1 gSzénhidrát: 69 g- amelyből cukor: 0,5 gFehérje: 10 gSó: 0,003 gSzáraz, hűvös helyen tartandó!Származási ország: Egyesült Királyság
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés és őrlés után is megőrzi. Széleskörűen felhasználható, kiválóan helyettesíti az alacsonyabb rosttartalmú búzalisztet, viszont kenyerek, kelt tészták készítésére
Szafi Reform Gluténmentes zabpehelyliszt 500 gA zab egy élelmi rostokban gazdag gabonaféle, ami a kiegyensúlyozott és változatos étrend méltó részét képezheti. A zabból készült lisztet felhasználhatjuk minden olyan ételbe, amibe hagyományos lisztet használnánk, így
NATURMIND ZABKORPA A zabkorpa a legismertebb élelmi rostban gazdag tápanyagaink egyike, mely alkalmas a rosthiányos táplálkozás kialakulásának megelőzésére. Sokoldalú élettani hatása segít az egészséges táplálkozás kialakításában, ezáltal egészségünk megőrzésében A
A Greenmark Bio Zabpehelyliszt változatosan felhasználható alapanyag. Sütéshez, főzéshez és ételek sűrítéséhez is kiváló. Rostban gazdag élelmiszer. Alkalmas mártások, levesek, főzelékek sűrítéséhez, valamint panírozáshoz. Felhasználható sütemények és péksütemények
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). Fontos információ: az emberi szervezet az
Összetevők: nádcukorA nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.Jó tudni: a boltokban
Összetevők: xilitol (E967). Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva!
Felhasználható pudingokhoz, krémekhez, ételek besűrűsítésére és lepénykenyér sütéséhez. A zabból készített különböző finomságú liszteket különféle liszttel sűrítendő ételekhez adhatjuk sűrítőanyagként, vagy bármilyen pékárút, illetve otthoni termékeket
Az étkezési szódabikarbóna, vagy másik nevén nátrium-hidrogén-karbonát módfelett széles körben használható a háztartásban
A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz hasonló állagú és ízű feltétet kapunk
Összetevők: köles A köles valószínűleg az emberek által termelt legősibb gabona. Sok értékes fehérjét tartalmaz, mint például a metionint, amely jelentős mértékben erősíti az immunrendszert. Mivel viszonylag magas a zsírtartalma, jó energiaforrás. Az egyetlen gabonaféle,
A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így újra tud teremni és nem kell újra ültetni, vagyis egy megújuló cukorforrás. Ez nem csak
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés és őrlés után is megőrzi. Széleskörűen felhasználható, kiválóan helyettesíti az alacsonyabb rosttartalmú búzalisztet, viszont kenyerek, kelt tészták készítésére
A kuszkusz hántolt, durvára őrölt durumbúzadara, tulajdonképpen nagyon apró tészta. Eredetileg Észak-Afrikából származik. A malomköves őrlés melléktermékeként keletkezett szemcséket liszttel és vízzel elkeverve gyúrták össze nagyon apróra. Ma már szinte kizárólag géppel
A tápióka gyöngy alapanyagát a tápiókalisztet a maniókagyökérből nyerik. Japán gyöngynek is szokták nevezni, jópofa, apró buborékokhoz, vagy nagyobb szemű kaviárhoz hasonlít, a csúcskonyhákban is szívesen használják
Összetevők: nádcukor A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Sötét színét magas nádmelasz tartalmának köszönheti. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális
Sűrítéshez, lisztekhez, édes tésztákba...Hagyományos és reformtáplálkozásba egyaránt beilleszthető. Használjuk sűrítéshez, tésztafélék lisztjéhez keverve, annak tápanyagtartalmának dúsítására. Ajánljuk sportolóknak és aktív életmódot folytatóknak, turmixitalok
A zöldbanán lisztet zöld banánból készítik, a hagyományos búzaliszt gluténmentes helyettesítőjeként használják. A Közép-Amerikából származó alapanyag magas tápértékű. Különlegességét rezisztens keményítő tartalma adja, különbözőségét pedig a többi
Összetevők: zabpehely Tápláló és fűtő hatású - különösen jó a téli időszakban. Tápanyagtartalom (100g-ban): Energiaérték: 1460KJ / 350Kcal Fehérje: 14g Szénhidrát: 56g Zsír: 6,9g Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium Vitamin: B1, B2
Több, mint 200 millió éves érintetlen, szennyeződésmentes területről származik. Kézzel termelik ki a hegy lábainak mélyéről. A sókristályok színe változó, egészen a tiszta fehértől a mély vörösig
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben, kiszárítják, majd összetörik. Mivel az egész búzaszemet felhasználják, így a korpa és csíra részben
Gazdag tápanyagokban. Rostokban, omega-3 zsírsavakban, fehérjékben gazdag.Számos vitamint, antioxidánst és ásványi anyagokat tartalmaz. Hozzájárul az egészséges idegrendszer működéséhez. Támogatja az emésztést, szív- és érrendszert. Cukorbetegek is fogyaszthatják magas rost