A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 315 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Borsra emlékeztető illatú és ízű, Dél-Európában őshonos fűszernövény. Számos elnevezése létezik, a legismertebbek: csombor, borsfű, bécsi rozmaring, pereszlén(y), kerti izsópfű. Bors helyett, vagy annak kiegészítésére használható. Jellemzően káposztás, gombás, burgonyás ételekbe, savanyúságokba kerül, valamint a hüvelyes zöldségekhez adják, mivel csökkenti azok puffasztó hatását. Fontos, hogy a főzés végén tegyük csak az ételbe, különben az erős aromájától keserűvé válik.
Az egyébként csombor néven is ismert (egyesek szerint Erdélyből származó) fűszer alapeleme minden magyar konyhának. Különleges aromája miatt sokrétű használatra kész, de leginkább burgonyához, gombához, káposztához ajánljuk. Hüvelyes ételeket fűszerezve csökkenti azok
A borsikafű - más néven Csombor - jellegzetes, borsra emlékeztető, fűszeres illatú és ízű növény. Az erdélyi konyha jellegzetes fűszere, a borsra emlékeztető annál kevésbé erős jellege miatt diétás ételek, saláták fűszerezésére kiváló. Felhasználható burgonya-,
Borsra emlékeztető illatú és ízű, Dél-Európában őshonos fűszernövény. Számos elnevezése létezik, a legismertebbek: csombor, borsfű, bécsi rozmaring, pereszlén(y), kerti izsópfű. Bors helyett, vagy annak kiegészítésére használható. Jellemzően káposztás, gombás,
Erős ízű, kissé kesernyés, kámforos illatú fűszer. Húsételek és húskészítmények, halak, gombák, hüvelyesek, saláták, szószok, levesek, vadételek és szárnyas-ételek ízesítésére is használhatjuk
Vadhúsok pácolásához, különböző vadhúsokból készült ételek ízesítéséhez, paradicsomos ételekhez ajánljuk
Vadhúsok pácolásához, különböző vadhúsok ízesítéséhez borspótlóként használható. A termék földimogyorót,diót,zellert,mustármagot és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült!
A majoránna egyike a legrégebbi magyar fűszereknek, amely méltatlanul kiszorult a mai magyar konyhából. Kitűnően ízesíthetők vele levesek, pl. burgonya és gombaleves, és főzelékek (kelkáposzta és savanyú burgonyfőzelék). A csirketöltelékekhez is nélkülözhetetlen
Az Lakhsmy fűszereket sütéshez, főzéshez, zöldségekből készült salátákhoz, sajtkrémekhez és egyéb köretekhez ajánljuk
Erdészné Morzsolt tárkony. A teljes északi féltekén elterjedt, hazánkba Erdélyből érkező, az őszirózsafélék családjába tartozó évelő fűszernövény szárított, morzsolt levele. Felhasználása:Saláták, ecetes savanyúságok eltevésénél, de levesek, főtt húsok,
Bio fűszerkeverék. Összetevők: borsikafű* (csombor), rozmaring*, bazsalikom*, majoranna*, oregano*, kakukkfű*, ánizs*, levendulavirág* ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. HU-ÖKO-01 Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft
A Kínából származó növény gyökértörzsét fogyasztjuk, frissen, szárítva, vagy őrölve. Könnyű szállíthatósága folytán, jelentős szerepet játszott a fűszerkereskedelem történetében, már az ókori Rómában is szívesen fogyasztották. Egyedi illat, citromos - enyhén
Minden magyaros ételhez ajánjuk. Származási hely: Magyarország(60%), Spanyolország(40%). A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült!
Thaiföldről származik, illatos rizsnek is nevezik, mert főzéskor enyhe virágaromát áraszt. Helyettesíthető basmáti rizzsel. Nagyon finom, aromás rizsfajta, kiváló ázsiai ételekhez (pl kínai ételekhez). Pároláskor a szemek megpuhulnak, egymáshoz tapadnak - így könnyen lehet
Erős, kámforos aromája miatt óvatosan kell használni, mert túladagolva megváltoztatja az étel jellegét. Illóolajainak megőrzése érdekében jól zárható edényben kell tartani. Friss ágacskái néhány napig hűtőben is elállnak. Leggyakoribb alkalmazásainehezebben emészthető