A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 824 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Elterjedt a növényvilágban, különösen a gyümölcsnedvekben, mézben. Biológiai szempontból éppen olyan fontos, mint a szőlőcukor. A szervezetben a fruktóz is felhasználódik, de lassabban növeli meg a vércukor szintet, mint a szőlőcukor. Ez a legédesebb ízü cukor, így ugyanolyan édes íz eléréséhez 30-40%-kal kevesebb elegendő. Cukorbetegek is fogyaszthatják, de napi 30g-nál több nem ajánlott. Vegán és laktóz mentesFelhasználása:
A FRUKTÓZ természetes cukor. Nemcsak csillapítja az éhséget, hanem megfelelő energiával is ellátja. Az egyéb étrendi cukrokkal ellentétben a fruktóznak nincs szüksége inzulinra ahhoz, hogy bejusson a szervezet sejtjeibe. A fruktózt növényekből - például articsókából, gabonából lehet nyerni. CUKORBETEGEK IS FOGYASZTHATJÁK figyelembe véve az engedélyezett szénhidrátmennyiséget.
Elterjedt a növényvilágban, különösen a gyümölcsnedvekben, mézben. Biológiai szempontból éppen olyan fontos, mint a szőlőcukor. A szervezetben a fruktóz is felhasználódik, de lassabban növeli meg a vércukor szintet, mint a szőlőcukor. Ez a legédesebb ízü cukor, így
Elterjedt a növényvilágban, különösen a gyümölcsnedvekben, mézben. Biológiai szempontból éppen olyan fontos, mint a szőlőcukor. A szervezetben a fruktóz is felhasználódik, de lassabban növeli meg a vércukor szintet, mint a szőlőcukor. Ez a legédesebb ízü cukor, így
Natura áfonyás müzli 500g Összetevők: zabpehely, aszalt vörös áfonya 15 % (vörös áfonya, cukor, napraforgó olaj), árpapehely, búzapehely, rozspehely, pörkölt földimogyoró, lenmag. Allergének a termékben: glutén, földimogyoró (aláhúzással jelölve az összetevők között)
A fruktózt más néven gyümölcscukorként ismerjük. Bár szerkezetileg megegyezik a gyümölcsökben található cukorral, innen csak a nevét kapta, ugyanis kukoricából állítják elő. A fruktóz a mézben és a gyümölcsökben, valamint kisebb mennyiségben néhány zöldségfélében
Dia-Wellness bourbon vaníliáscukor-helyettesítő 250 g Cukoralkoholokból és édesítőszerekből készült cukorhelyettesítő, eredeti bourbon vanília aromával, és vanília magokkal. ÖSSZETEVŐK: édesítőszer: maltitol, erythritol, stevia, sucralose, élelmi rost, vanília kivonat
A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb). Előállítása nem vegyi eljárással történik
Stevia 500 g cukor Kristálycukor és stevia tartalmú édesítőszer. Felhasználható kristálycukor helyett főzéshez sütéshez, befőzéshez, utóédesítéshez. 1 teáskanál stevia cukor édesítő hatása, kb. 2 teáskanál cukornak felel meg. Átlagos tápértéke 100 gr termékben:
Kiszerelés: 500 g. Felhasználható mártások, puding, krém készítéséhez, ételek besűrítésére
Premium Natura vegán protein por 500 g Lejárat: 2024.07. 06 Tápláló vegán fehérjeforrás. 86% fehérjetartalom. Összetevők: 100% barnarizs protein Nagyszerűen helyettesíti a tej alapú fehérjéket és biztosítja mindenki számára a megfelelő mennyiségű fehérje bevitelt. Könnyen
Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes Tojásmentes Szójamentes Tej- és laktózmentes Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Adalékmentes Felhasználási javaslat: Ajánlott napi adag: 1000 mg (1 g) / nap (1250% NRV). Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem
A Gabonamentes burgonyafasírtpor kitűnő kiegészítője lehet a vegetáriánus/nem vegetáriánus étrendnek. Könnyen és gyorsan elkészíthető, ezért kezdők figyelmébe is ajánljuk!
A szójababból kinyerhető koncentrátum, vagy a még gazdagabb fehérjetartalmú izolátum a táplálékláncban elsősorban ott nyer jelentőséget, ahol a fokozott fizikai igénybevétel, vagy pl. erőteljes sporttevékenység miatt várhatóan az izomszövetek lebontása kezdődne. Ennek
Karamellás ízű nádcukor A Nádcukor a Trópusokon növő cukornádból készül, mely a 4-6 méteres szárában raktározza a cukrot tartalmazó nedvét. A nádcukornak sokkal természetesebb íze van, mert megmarad a melasz tartalma, ez adja a finomítatlan cukor fenséges, kissé karamellás