A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 745 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A Berek Papír - Iskolaszer, Irodaszer, Hobby webáruház Konyhai és higiéniai termékek > Ételek, snackek > Édes és sós kekszek, magvak webáruházban árult a(z) Konyhai és higiéniai termékek > Ételek, snackek > Édes és sós kekszek, magvak termék kategóriában lévő Aszalt meggydrazsé, 100 g, NOBILIS, joghurtos-fehércsokoládés részletes leírása. Élvezze az egyedi ízvilágú, különlegesen finom Nobilis joghurtos fehércsokoládéval bevont a
Az aszalt, magozott meggy a Dél-Nyírség „vörös aranya és a finom fehércsokoládé ízét a joghurt aromája egészíti ki. Verhetetlen triumvirátus a különleges ízhatásokat kedvelőknek
A Berek Papír - Iskolaszer, Irodaszer, Hobby webáruház Konyhai és higiéniai termékek > Ételek, snackek > Édes és sós kekszek, magvak webáruházban árult a(z) Konyhai és higiéniai termékek > Ételek, snackek > Édes és sós kekszek, magvak termék kategóriában lévő Aszalt
Aszalt Meggy 100g A meggy az egyik legértékesebb magyar gyümölcs. Feltűnő, mélybordó színe is egyedülálló tulajdonságait hirdeti, az egyik legmagasabb antioxidáns tartalmú gyümölcs. Pikáns, savanyú íze elijeszti a vírusokat, kiemelkedő a vértisztító hatása. A gyümölcs
Eritrittel édesített csokoládéval bevont aszalt meggy szemek. Összetevők: Aszalt meggy (30%),Édesítőszer: Eritrit, Kakaópor, Kakaóvaj, Kókuszliszt, Pálmazsír, Édesítőszer: Szteviol glikozidok Kakaó szárazanyag a bevonatban minimum 60%. Kiszerelés: 100g Mi is az Eritrit? Az
A Berek Papír - Iskolaszer, Irodaszer, Hobby webáruház Konyhai és higiéniai termékek > Ételek, snackek > Édes és sós kekszek, magvak webáruházban árult a(z) Konyhai és higiéniai termékek > Ételek, snackek > Édes és sós kekszek, magvak termék kategóriában lévő Aszalt
Szafi Reform Meggyes drazsé kakaós bevonattal, édesítőszerekkel 100 gÖsszetevők: Aszalt meggy (30%), édesítőszer: eritrit, zsírszegény kakaópor (24%), kakaóvaj, kókuszliszt, pálmazsír, édesítőszer: szteviol glikozidok.Átlagos tápérték100 g termékbenEnergia:1594 kJ / 384
A kókuszos, fehércsokoládés manduladrazsé a napfényes Kaliforniából származó friss mandulából készül, melyet aranybarnára pirítunk, bevonjuk valódi fehércsokoládéval és megszórjuk kókuszreszelékkel. A mandula a természetes E-vitamin egyik leggazdagabb forrása,
A feketecseresznye a nyár édes, különleges zamatú gyümölcse. A mélyfeketére érett szemeket leszedve, azonnal aszalva hozzáadott cukor, tartósítószer és adalékanyagok nélkül egész évben élvezhetővé tesszük az Ön számára! Cseresznyézzen egy tálból velünk! Fogyasztási
Aszalt Vörös Áfonya 100g Összetevők: vörös áfonya, cukor, növényi olaj 100g tartalmaz: Energia 330 kcal 16,50% Fehérje 0 g 0,00% Szénhidrát 79 g 29,30% Ebből cukrok 62 g 68,80% Zsír 1 g 1,40% Ebből telített zsírsavak 0 g 0,00% Élelmi rost 7 g 28,00% Nátrium 0 g 0,00% INBÉ(%)=
Vörös és Fekete Mix Aszalt gyümölcs- és étcsokoládé mix Összetevők: vörösáfonya, feketecseresznye, étcsokoládé pasztillák (20%) [kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin), természetes vanília aroma], nádcukor, napraforgó olaj. Fénytől védve, száraz,
Szafi Reform Barackos drazsé kakaós bevonattal, édesítőszerekkel 100 gÖsszetevők: Aszalt sárgabarack (30%), zsírszegény kakaópor (22,5%), édesítőszer: eritrit, kakaóvaj, kókuszliszt, pálmazsír, édesítőszer: szteviol glikozidok.Átlagos tápérték100g termékbenEnergia:1471 kJ
Szafi Reform Szilvás drazsé kakaós bevonattal, édesítőszerekkel 100 gÖsszetevők: Aszalt szilva (30%), édesítőszer: eritrit, zsírszegény kakaópor (23%), kakaóvaj, kókuszliszt, pálmazsír, édesítószer: szetviol glikozidok, tartósítószer: kálium-szorbát.Átlagos tápérték100
Paleolit alapanyagokból készült édesség. Összetevők: Aszalt sárgabarack (30%), Édesítőszer: Eritrit, Kakaópor, Kakaóvaj, Kókuszliszt, Pálmazsír, Édesítőszer: Szteviol glikozidok Kakaó szárazanyag a bevonatban minimum 60%. Kiszerelés: 100g
Eritrittel édesített csokoládéval bevont szilva szemek. Összetevők: Aszalt szilva (30%),Édesítőszer: Eritrit , Kakaópor, Kakaóvaj, Kókuszliszt, Pálmazsír, Édesítőszer: Szteviol glikozidokA kakaó pozitív élettani hatásai:Több mint 300-féle különböző értékes vegyületet
Eritrittel édesített csokoládéval bevont liofilizált áfonya szemek. Összetevők: Aszalt áfonya (27%), Édesítőszer: Eritrit, Kakaópor, Kakaóvaj, Pálmazsír, Kókuszliszt, Édesítőszer: Szteviol glikozidok Kakaó szárazanyag a bevonatban min. 58%. Túlzott fogyasztása hashajtó
NOBILIS KAKAÓPOROS TEJCSOKOLÁDÉS MANDULA 100GÖsszetevők: tejcsokoládé min. : 30% (cukor, kakóvaj, kakaómassza, zsíros tejpor, sovány tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, aroma), pörkölt, hántolatlan mandulabél, kakaópor. A csokoládés manduladrazsé magas E vitamin tartalmú
Szafi Reform Törökmogyorós drazsé kakaós bevonattal, édesítőszerekkel 100 gÖsszetevők: Pörkölt törökmogyoró (30%), zsírszegény kakaópor (24%), édesítőszer: eritrit, kakaóvaj, kókuszliszt, pálmazsír, édesítőszer: szteviol glikozidok.Átlagos tápérték100 g
A fahéjas ízű, csokoládés manduladrazsé a napfényes Kaliforniából származó friss mandulából készül, melyet ropogós aranybarnára pirítunk, bevonjuk valódi tejcsokoládéval, valamint egy csipetnyi fahéjjal és korianderrel fűszerezzük.A mandula a természetes E vitamin
A Sövénykúti Joghurtos - Levendula olajos Háziszappan igazi kecsketejsavóból készül, összetevői rugalmasságot és csodálatos érzést biztosítanak a bőr számára. Hadd idézzük készítőjét Kiss Mihály szappanfőző mestert: Szépanyám 200 éves receptjei alapján, különös
Szafi Reform Fahéjas mazsolás drazsé kakaós bevonattal, édesítőszerekkel 100 gÖsszetevők: Édesítőszer: eritrit, zsírszegény kakaópor (24,5%), mazsola (28%), kakaóvaj, kókuszliszt, pálmazsír, fahéj, édesítőszer: szetviol-glikozidok.Átlagos tápérték100 g
Összetevők: Étcsokoládé (50%) [kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin), természetes aroma]; Alma; Antioxidáns (citromsav); Étcsokoládéban összes kakaó szárazanyag legalább 35%
Allergiával kapcsolatos információkMandula: TartalmazBrazil dió: TartalmazhatKesudió: TartalmazhatMogyoró: TartalmazhatMakadámia dió / Queenslandi dió: TartalmazhatTej: TartalmazhatDiófélék: TartalmazPekándió: TartalmazhatPisztácia: TartalmazhatSzója: TartalmazDió: Tartalmazhat
Az aszalt sárgabarackot joggal szokták a szárított gyümölcsök királynőjének nevezni. Hihetetlenül gazdag A-vitaminban és béta-karotinban. Kálium-, kalcium- és foszfortartalma mellett kiemelendő
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin- és ásványianyag-források is. Felhasználásuk rendkívül sokoldalú. A vörös áfonya