A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 891 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Termék Józsa durum tészta házi tarhonya 500 g az EAN kód írja le 5997368304312.
Kategória | Tészta |
EAN | 5997368304312 |
Szafi Free Tarhonya - Pasta drops száraztészta (gluténmentes, vegán) 200gNövényi fehérjeforrásGluténmentesTojásmentesVegánKukoricamentesSzójamentesÖsszetevők: Hajdinaliszt, ivóvíz, batátaliszt.A termék szezámmagot is feldolgozó bérgyártónk üzemében készült.Átlagos
Eredeti olasz tészta. Tojás nélkül készült. Összetétel: durumbúzaliszt* *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Főzési idő: 9 perc. Ellenőrizte: IT-BIO-006. Származási hely: olasz-mezőgazdaság. Tápérték 100 g termékre: Energia: 1528 kJ/ 360 kcal Zsír: 1,8 g Ebből
Összetevők: kukoricakeményítő, tojás, rizsliszt, kukoricaliszt, burgonyapehely (burgonya, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, stabilizátor: dinátrium-difoszfát, tartósítószerek: nátrium-szulfit és nátrium-hidrogén-szulfit, étkezési sav: citromsav), szójaliszt,
Jellemzők: búzamentes, édesítőszert nem tartalmaz, élesztőmentes, glutamátmentes, gluténmentes, hajdinamentes, hozzáadott cukor nélkül, laktózmentes, mogyorómentes, rostban gazdag, szójamentes, tartósítószermentes, tejmentes
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet biztosít a tészta számára, ami különösen alkalmas a mártások áztatására. Az Alce Nero durum búza
A nyújtott tészta a prémium kategóriához tartozik. Felidézi a nagymamák által otthon elkészített tészták jellegzetességét. Ezzel a technológiával senki sem dolgozik az országban. Előnye a préselt tésztákkal szemben, hogy jobban színtartó és mivel a tészta hosszában van
A nyújtott tészta a prémium kategóriához tartozik. Felidézi a nagymamák által otthon elkészített tészták jellegzetességét. Ezzel a technológiával senki sem dolgozik az országban. Előnye a préselt tésztákkal szemben, hogy jobban színtartó és mivel a tészta hosszában van
A Cornito száraztészta kiváló minősége a receptúrának, és a kiváló olasz gépeknek köszönhető. A tészta íze közelít a durumtészta ízéhez, tehát élvezetes, színe a kukorica alpanyagnak köszönhetően szép sárga, és az állagát főzés után is kiválóan megtartja