A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 891 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Eredeti olasz tészta. Tojás nélkül készült. Összetétel: durumbúzaliszt* *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Főzési idő: 9 perc. Ellenőrizte: IT-BIO-006. Származási hely: olasz-mezőgazdaság. Tápérték 100 g termékre: Energia: 1528 kJ/ 360 kcal Zsír: 1,8 g Ebből
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet biztosít a tészta számára, ami különösen alkalmas a mártások áztatására. Az Alce Nero durum búza
A nyújtott tészta a prémium kategóriához tartozik. Felidézi a nagymamák által otthon elkészített tészták jellegzetességét. Ezzel a technológiával senki sem dolgozik az országban. Előnye a préselt tésztákkal szemben, hogy jobban színtartó és mivel a tészta hosszában van
A nyújtott tészta a prémium kategóriához tartozik. Felidézi a nagymamák által otthon elkészített tészták jellegzetességét. Ezzel a technológiával senki sem dolgozik az országban. Előnye a préselt tésztákkal szemben, hogy jobban színtartó és mivel a tészta hosszában van
Durum állatfigurás tészta gyerekeknek. Dolomitokból származó forrásvíz felhasználásával. Tárolási információ: száraz és hűvös helyen tárolandó! Származási hely: Olaszország
A nyújtott tészta a prémium kategóriához tartozik. Felidézi a nagymamák által otthon elkészített tészták jellegzetességét. Ezzel a technológiával senki sem dolgozik az országban. Előnye a préselt tésztákkal szemben, hogy jobban színtartó és mivel a tészta hosszában van
Reggia gluténmentes fusilli durum száraztészta. A Nutri Mio kifejezetten a lisztérzékeny fogyasztók számára kifejlesztett termék, melyet gluténmentes termékek gyártására létesített üzemben állítanak elő. Főzési idő: kb. 8 perc
Az Alce Nero durum-búzadara paccheri, nagy, cső alakú tészta, hagyományos bio olasz durum búzából készítik (Senatore Cappelli és Saragolla). Kézműves eljárással készült, amely durva extrudálási folyamatot, majd alacsony hőmérsékleten lassan szárítják. Finom íze van, amely