4x40g Cosma Soup nedves macskatáp vegyes próbacsomagban 4 változattal: csirkemell, lazac, tonhal, tonhal & csirke

4x40g Cosma Soup nedves macskatáp vegyes próbacsomagban 4 változattal: csirkemell, lazac, tonhal, tonhal & csirke

4x40g Cosma Soup nedves macskatáp vegyes próbacsomagban 4 változattal: csirkemell, lazac, tonhal, tonhal & csirke

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 890 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

4x40g Cosma Soup nedves macskatáp vegyes próbacsomagban 4 változattal: csirkemell, lazac, tonhal, tonhal & csirke - termékleírás

A Cosma új levesei egészen különleges, élvezetes pillanatokkal ajándékozzák meg macskáját, és ízletes módon ellátják folyadékkal is. A Cosma Soup minden egyes fajtája eleget tesz a kedvelt Cosma minőség elvárásainak, a legjobb halból vagy húsból készül: finom csirkemellből és csirkefiléből, válogatott lazacból és ízletes tonhalból - tökkel, cukkinivel, sárgarépával vagy édesburgonyával finomítva, pompás hús- vagy hallében mártózva. A Cosma Soup csak természetes összetevőkre hagyatkozik, gabonamentes, és mesterséges adalékok nélkül készül. Igazi élmény macskája érzékeinek - szem-szájnak ingere. A praktikus egyadagos csomagolás gondoskodik arról, hogy a leves állandóan frissen szervírozható legyen. A Cosma Soup tulajdonságai összegezve: Táplálékkiegészítő eledel felnőtt macskáknak A megszokott kiváló Cosma minőségben A különlegesen élvezetes pillanatokért A legjobb, természetes összetevőkből Mesterséges adalékok nélkül Gabonamentes Praktikus egyadagos tasakokban A praktikus vegyes próba-mix 1 a következő négy Cosma Soup variációból tartalmaz 1-1 tasakkal: Gyenge csirkemell aromatikus tökkel (40 g) Válogatott lazac cukkinivel (40 g) Finom tonhal zsenge sárgarépával (40 g) Lágy csirkefilé és finom tonhal édesburgonyával (40 g) A próba-mix 2 a legújabb Cosma Soup variációkból tartalmaz 1-1 tasakkal: Omlóscsirkemell és lazac cukkinivel és sárgarépával (40 g) Finom tonhal zöldborsóval (40 g) Csirkefilé csemege csirkemájjal és brokkolival (40 g) Szaftos csirkemell finom spárgával (40 g) Fedezze fel ezeket az új cica-leveseket, s kényeztesse kedvencét sok szeretettel és a Cosma új nedveseledeleivel!

4x40g Cosma Soup nedves macskatáp vegyes próbacsomagban 4 változattal: csirkemell, lazac, tonhal, tonhal & csirke - egyéb érdekes termékek

4x40g Cosma Soup nedves macskatáp vegyes próbacsomagban 4 változattal: csirkemell, lazac, tonhal, tonhal & csirke - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?