4x200g Barkoo Mini Bones - Lazac, sárgarépa & kakukkfű (semi-moist) gabonamentes kutyasnack

4x200g Barkoo Mini Bones - Lazac, sárgarépa & kakukkfű (semi-moist) gabonamentes kutyasnack

4x200g Barkoo Mini Bones - Lazac, sárgarépa & kakukkfű (semi-moist) gabonamentes kutyasnack

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

4x200g Barkoo Mini Bones - Lazac, sárgarépa & kakukkfű (semi-moist) gabonamentes kutyasnack - termékleírás

A Barkoo Mini Bones gabonamentes kutyasnack jellemzői nagy vonalakban:Gabonamentes receptúra: érzékeny kutyák számára is alkalmas20% fehérjét tartalmazZöldségekben gazdagSugar free recipe: cukoradalék nélkülBármely fajtájú kutya számára alkalmas: nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket, színezéket és aromákatEurópai minőség: Európában készülBarkoo – az Ön kutyája is bolondul majd a Barkoo snackért!A Barkoo termékei között minden kutyafajta számára megtalálja a megfelelő jutalomfalatot. Mert mi is szeretnénk elkényeztetni az Ön kutyáját! Az egyedi ízek és különböző formátumok széles választékában biztosan megtalálja azt, amit kutyája szeret. Barkoo - az Ön kutyája is hadd bolonduljon a Barkoo snackért! Barkoo - Mad about snacks!

4x200g Barkoo Mini Bones - Lazac, sárgarépa & kakukkfű (semi-moist) gabonamentes kutyasnack - termék paraméterei

4x200g Barkoo Mini Bones - Lazac, sárgarépa & kakukkfű (semi-moist) gabonamentes kutyasnack - ár és elérhetőség előzményei

4x200g Barkoo Mini Bones - Lazac, sárgarépa & kakukkfű (semi-moist) gabonamentes kutyasnack - egyéb érdekes termékek

4x200g Barkoo Mini Bones - Lazac, sárgarépa & kakukkfű (semi-moist) gabonamentes kutyasnack - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?