4x150g Tonhal, tintahal, zöldbab Life Pet Care

4x150g Tonhal, tintahal, zöldbab Life Pet Care "Le Ricette" nedves macskaeledel

4x150g Tonhal, tintahal, zöldbab Life Pet Care

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 420 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

4x150g Tonhal, tintahal, zöldbab Life Pet Care "Le Ricette" nedves macskaeledel - termékleírás

Nem titok, hogy a macskák imádják a tonhalat! És mivel nemcsak ízletes, hanem kiváló minőségű fehérjeforrás is, a Life Cat 'Le Ricette' 4 x 150 g-os nedves eledelt nagy mennyiségben használják! A tonhalat a delfinekre való tekintettel fogták ki. A receptúrát fajtától függően marhahússal vagy csirkével, de tintahallal és zöldbabbal is gazdagítják - cicájának máris összefut a nyála! A Life Cat 'Le Ricette' 4 x 150 g kevés rizst tartalmaz, mivel az eledel szénhidráttartalmát szándékosan alacsonyan tartották , hogy a fajnak megfelelő étrendet biztosítsák. Az egész ételt kíméletesen pároljuk, így az értékes tápanyagok és a kiváló íz tökéletesen megmaradnak. A Life Cat 'Le Ricette' 4 x 150 g nedves eledel minden jellemzője: kiegészítő eledel felnőtt macskák számára kombinálható kutyakajával nagyarányú tonhal: értékes fehérjeforrás. kifinomult ízvilág: a változattól függően ízletes marhahúst vagy csirkét, illetve tintahalat és zöldbabot adunk hozzá ízletes és tápláló: ízletes húslevesben kíméletesen párolva: az autentikus íz megőrzése érdekében alacsony szénhidráttartalmú : kevés rizzsel, emészthető és gluténmentes omega-3 zsírsavak forrása: az egészséges szőrzet és bőr érdekében természetes: mesterséges adalékanyagok, színezékek és tartósítószerek nélkül, hormonmentes csirkehússal fenntartható: delfinbarát halászatból praktikus fedéllel: könnyen zárható

4x150g Tonhal, tintahal, zöldbab Life Pet Care "Le Ricette" nedves macskaeledel - termék paraméterei

4x150g Tonhal, tintahal, zöldbab Life Pet Care "Le Ricette" nedves macskaeledel - ár és elérhetőség előzményei

4x150g Tonhal, tintahal, zöldbab Life Pet Care "Le Ricette" nedves macskaeledel - egyéb érdekes termékek

4x150g Tonhal, tintahal, zöldbab Life Pet Care "Le Ricette" nedves macskaeledel - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?