48x85g Concept for Life Light - aszpikban nedves macskatáp rendlívüli árengedménnyel

48x85g Concept for Life Light - aszpikban nedves macskatáp rendlívüli árengedménnyel

48x85g Concept for Life Light - aszpikban nedves macskatáp rendlívüli árengedménnyel

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 15 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

48x85g Concept for Life Light - aszpikban nedves macskatáp rendlívüli árengedménnyel - termékleírás

A Concept for Life páratlan tudományos táplálási koncepció, amelynél minden életszakaszban macskájának egyéni egészsége, valamint táplálkozás-élettani szükségletei állnak a középpontban. A nedveseledel pontosan igazodik macskája szükségleteihez és kiegyensúlyozott tápanyagegyensúlyt biztosít a teljes körű optimális ellátáshoz, ami az egészséges és hosszú macskaélet alapja.A Concept for Life fő összetevője a válogatott hús, amely a kiváló minőségű és funkcionális nyersanyagokkal együtt kitűnő és kiegyensúlyozott tápanyag-összetételt biztosít. Ezt jó emészthetőség, valamint magas toleráltsági fok jellemzi.A nedveseledel-receptúrák változatosságot kínálnak, és gondoskodnak macskája egészségének és jó közérzetének teljes körű támogatásáról.Concept for Life – testreszabott eledel macskája egész életére. Használja ki a kiváló lehetőséget!Akció - csak rövid ideig! Vásároljon 48 x 85 g Concept for Life nedves macskatápot az akcióban szereplő változatok valamelyikében, és most rendkívüli kedvezménnyel juthat hozzá!Szíveskedjen figyelembe venni, hogy a fenti ajánlat csak a 2013895 termékszámon érvényes!Az egyes termékekről az alábbi linken találhat részletesebb információt:Concept for Life nedves macskatápok

48x85g Concept for Life Light - aszpikban nedves macskatáp rendlívüli árengedménnyel - termék paraméterei

KategóriaTáplálás

48x85g Concept for Life Light - aszpikban nedves macskatáp rendlívüli árengedménnyel - ár és elérhetőség előzményei

48x85g Concept for Life Light - aszpikban nedves macskatáp rendlívüli árengedménnyel - egyéb érdekes termékek

48x85g Concept for Life Light - aszpikban nedves macskatáp rendlívüli árengedménnyel - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?