48x60g Whiskas Temptations - ropogós falatok cicasnack vegyesen (5 változattal) XXL dobozban

48x60g Whiskas Temptations - ropogós falatok cicasnack vegyesen (5 változattal) XXL dobozban

48x60g Whiskas Temptations - ropogós falatok cicasnack vegyesen (5 változattal) XXL dobozban

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 32 121,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

48x60g Whiskas Temptations - ropogós falatok cicasnack vegyesen (5 változattal) XXL dobozban - termékleírás

Whiskas Temptations: ropogós héj alatt krémes, szaftos töltelék. Erre bizony az Ön cicájának is összefut a nyál a szájában. Az XXL csomag csábító sokféleséget rejt: csirke sajt, lazac és marha változatokat - lefedve macskája ízlését.Ezek a kis falatkák tökéletesen alkalmasak jutalmazásra, macskája játékra való ösztönzésére. De nemcsak örömöt okoz ez a snack, hanem támogatja a cica egészségét, kondícióját - s ezáltal úgy az állat, mint gazdája jó közérzetét.Annak érdekében pedig, hogy ez a finomság minél tovább elálljon, visszazárható módon csomagolt.A Whiskas Temptations - ropogós falatok vegyesen XXL dobozban jellemzői nagy vonalakban:Snack macskáknakÖt finom fajta a változatosságért:8 x csirke sajt16 x lazac8 x marha8 x az egészséges szőrzetért8 x Anti-HairballRopogós burok puha maggalVitaminok és ásványi anyagok támogatják az egészséget48 doboz a hosszan tartó élvezet szolgálatában (60 g / doboz)

48x60g Whiskas Temptations - ropogós falatok cicasnack vegyesen (5 változattal) XXL dobozban - termék paraméterei

KategóriaDobozok

48x60g Whiskas Temptations - ropogós falatok cicasnack vegyesen (5 változattal) XXL dobozban - ár és elérhetőség előzményei

48x60g Whiskas Temptations - ropogós falatok cicasnack vegyesen (5 változattal) XXL dobozban - egyéb érdekes termékek

48x60g Whiskas Temptations - ropogós falatok cicasnack vegyesen (5 változattal) XXL dobozban - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?