48x100g Super Benek Professional Line Sterilized Adult szárnyas nedves macskatáp

48x100g Super Benek Professional Line Sterilized Adult szárnyas nedves macskatáp

48x100g Super Benek Professional Line Sterilized Adult szárnyas nedves macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 13 190 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

48x100g Super Benek Professional Line Sterilized Adult szárnyas nedves macskatáp - termékleírás

Kiegyensúlyozott eledel ivartalanított macskának: a Super Benek Professional Line Sterilized Adult finom szószban mártózó, szaftos falatkákból áll, és remek íz jellemzi.Ezt a macskaeledelt 81%-ban állati eredetű összetevők alkotják, emellett taurin nevű létfontosságú aminosavat is tartalmaz, amire macskájának normál látásához van szüksége. A Super Benek Professional Line Sterilized Adult prebiotikus inulinnal is ellátja a cicát - támogatva az optimális emésztést. A nedvestáp mellőzi a mesterséges színezékeket és tartósítószereket.A Super Benek Professional Line Sterilized Adult jellemzői: Teljes értékű nedveseledel felnőtt macskáknakTámogatja a testsúlyszabályozást: ideális ivartalanított macskák számáraHúsban gazdag: 81% állati eredetű összetevőTaurint tartalmaz: a macskák számára nagyon fontos aminosavÉtvágygerjesztő: szaftos darabkák finom szószbanKönnyen emészthető: inulinból származó prebiotikumokkal, támogatja a normál emésztéstKiegyensúlyozott és teljes értékű: minden fontos vitaminnal, ásványi anyaggal és nyomelemmelMesterséges színezékek és tartósítószerek nélkülPraktikus tasakokban: frissesség minden étkezésre

48x100g Super Benek Professional Line Sterilized Adult szárnyas nedves macskatáp - termék paraméterei

48x100g Super Benek Professional Line Sterilized Adult szárnyas nedves macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

48x100g Super Benek Professional Line Sterilized Adult szárnyas nedves macskatáp - egyéb érdekes termékek

48x100g Super Benek Professional Line Sterilized Adult szárnyas nedves macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?