48 x 156 g Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care csirke nedves macskatáp

48 x 156 g Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care csirke nedves macskatáp

48 x 156 g Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care csirke nedves macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 55 890 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

48 x 156 g Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care csirke nedves macskatáp - termékleírás

A Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care csirke egy olyan diétás nedvestáp, mely kifejezetten azért lett kifejlesztve, hogy emésztési problémák esetén támogassa macskáját. A diétás macskatáp minden szükséges tápanyaggal ellátja cicáját. Az emésztési problémák gyakran járnak együtt tápanyagveszteséggel, köszönhetően a hányásnak és a hasmenésnek. A Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care csirke macskatáp ezért megnövelt elektrolittartalommal és B-vitamin-tartalommal rendelkezik, receptúrája könnyen emészthető összetevőket tartalmaz. Ez a diétás táp a Hill's egyedi ActiveBiome+ technológiával készül, mely prebiotikus rostok speciális keverékével klnikailag hatékony módon támogathatja a bélmikrobiomot. A Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care csirke macskatáp jellemzői:Teljes értékű, diétás eledel bélrendszeri felszívódási (abszorpciós) rendelleneségek csökkentésére, valamint a rossz emésztés és az egzokrin hasnyálmirigy-elégtelenség kiegyenlítésére macskáknálKönnyen emészthető receptúra: könnyen emészthető takarmányösszetevői támogathatják a kiegyensúlyozott bélműködéstMegnövelt elektrolittartalom és B-vitamin-tartalom: emésztési problémák és abszorpciós rendellenességek esetén csökkenthetik az alulellátottság kockázatátActivBiome+ technológia: prebiotikus rostok egyedülálló keveréke, amely támogatja a rendszeres bélműködést és a széklet jobb állapotátCsirkével: könnyű, értékes, gyomorkímélő állati fehérjeforrásZsírszegény: csökkentheti a belek túlterheltségének kockázatátKiegyensúlyozott és létfontosságú anyagokban gazdag: vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel az optimális testi állapot és a normál védekezőképesség érdekébenEgészséges bőr és szőrzet: omega-3 és omega-6 zsírsavakkalNépszerű a macskák körében: ízletes, szaftos receptúraPraktikus húzógyűrűs konzervdoboz: könnyen adagolhatóKlinikailag kipróbált és bizonyított: az állatorvosok által gyakran felírt, igazoltan hatékony eledel

48 x 156 g Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care csirke nedves macskatáp - termék paraméterei

48 x 156 g Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care csirke nedves macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

48 x 156 g Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care csirke nedves macskatáp - egyéb érdekes termékek

48 x 156 g Hill's Prescription Diet i/d Digestive Care csirke nedves macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?