A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 914 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Eredeti olasz tészta. Tojás nélkül készül. Összetétel: teljes kiőrlésű kemény búzaliszt* *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. A klasszikus olasz ételt különféle paradicsomos szósszal ajánljuk. Főzési idő: 8 perc. Ellenőrizte: IT-BIO-006. Származási hely: olasz-mezőgazdaság. Tápérték 100 g termékre: Energia: 1503 kJ/ 356 kcal Zsír: 2,7 g Ebből telített zsírsav: 0,6 g Szénhidrát: 67 g Ebből cukor: 3,3 g Ballasztanyag: 8,6 g Fehérje: 11 g Só:
Összetétel: teljes kiőrlésű rizsliszt* *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Ajánljuk allergiásoknak alternatív ételként. Gluténmentes. Főzési idő: 10-12 perc. Ellenőrizte: IT-BIO-006. Származási hely: olasz-mezőgazdaság. Tápérték 100 g termékre: Energia: 1524 kJ/ 360
Bio- és vegán termék nettó súly: 500 g Meleg reggeli, mely gyorsan elkészíthető, könnyen emészthető és nem kell főzni. Cukor hozzáadása nélkül. Elkészítés: Kétszeres mennyiségű forró vízzel vagy tejjel öntsük fel a kívánt mennyiséget és 2-5 percig hagyjuk duzzadni
A Rapunzel reggeli kásák pillanatok alatt főzés nélkül elkészíthető, tápláló, könnyen emészthető, meleg étkezést biztosítanak. Az összetevők értékes növényi fehérjével és ballasztanyaggal látják el szerveztünket. Elkészítés: 3-5-szörös mennyiségű forró vízzel
Édes babfajta. Felhasználható csíráztatásra, egytálételekhez, ázsiai ételekhez, salátákhoz. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási hely: kína-mezőgazdaság. Tápérték 100 g termékre: Energia: 1281kJ/304 kcal Zsír: 1,2 g Amelyből telített zsírsav: 0,3 g Szénhidrát: 41,5 g
Eredeti olasz tészta. Tojás nélkül készült. A klasszikus olasz ételt különféle paradicsomos szósszal ajánljuk. Főzési idő: 8 perc. Ellenőrizte: IT-BIO-006. Származási hely: olasz-mezőgazdaság. Tápérték 100 g termékre: Energia: 1520 kJ/ 359 kcal Zsír: 1,8 g Ebből telített
Könnyű, egészséges rágcsálnivaló. Elkészítés: 2-3 ek. Rapunzel kókuszzsírt egy magas falu edényben hevítünk, és hozzáadunk 100 g kukoricát, majd lefedjük. A pattogás megszűntével vegyük le a tűzről. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási hely: magyar-mezőgazdaság
Meleg reggeli, mely gyorsan elkészíthető, könnyen emészthető és nem kell főzni. Az ájurvéda klasszikus indiai tudomány az egészségről és a hosszú élet titkáról. Elkészítés: 3-5-szörös mennyiségű forró tejjel, szójatejjel vagy vízzel öntsük fel a kívánt mennyiséget
Összetétel: natúr hosszúszemű rizs*, vörös camargue rizs*, vadrizs* *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Dekoratív és különleges köret, sokoldalúan felhasználható rizsételekhez. Főzési idő: kb. 45 perc. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási hely: EU-/
Csemege a tésztafajták között – különösen jól szívja fel a szószt. Régi hagyomány szerint készítik, kizárólag a legjobb olasz durumbúza dara és tiszta forrásvíz felhasználásával. A lassú és gyengéd szárítás alacsony hőmérsékleten biztosítja a jellegzetes ízt és
Nemes, illatos, kiváló minőségű rizs ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Az egzotikus, illatos rizsspecialitást Thaiföld gyöngyszemének is nevezik. Ázsiai és orientális ételekhez, illatos köretként, currys ételekhez ajánljuk. Főzési idő: kb. 15 perc. Ellenőrizte:
A cukornád tiszta levéből nyerik, melyet a préselés után kíméletesen besűrítenek, szárítanak, majd megőrölnek. Hagyományos eljárással, finomítás nélkül készítik. Kellemes, enyhén karamell íz jellemzi. Felbontás után száraz helyen tartandó, jól visszazárva. A termék
Eredeti olasz tészta. Tojás nélkül készül. Összetétel: teljes kiőrlésű kemény búzaliszt* *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. A klasszikus olasz ételt különféle paradicsomos szósszal ajánljuk. Főzési idő: 8 perc. Ellenőrizte: IT-BIO-006. Származási hely:
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási hely: kína-mezőgazdaság. Tápérték 100 g termékre: Energia: 1281kJ/304 kcal
Édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus konyhához. Ellenőrizte: DE-ÖKO-006. Származási hely: kína-mezőgazdaság. Tápérték 100 g termékre: Energia 1281kJ/304 kcal Zsír: 1,20 g Amelyből telített zsírsav: 0,3
Eredeti olasz tészta. Tojás nélkül készült. Összetétel: durumbúzaliszt* *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Főzési idő: 9 perc. Ellenőrizte: IT-BIO-006. Származási hely: olasz-mezőgazdaság. Tápérték 100 g termékre: Energia: 1528 kJ/ 360 kcal Zsír: 1,8 g Ebből
A finoman őrölt alga természetes módon, a kívánt mennyiségben biztosítja a jódot a sóban. A tengeri só nincs finomítva és fehérítve, és nem tartalmaz szórást segítő anyagot. Gyártástól függően nyomokban zellert tartalmazhat. Összetétel: tengeri só, alga (0,4%)
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik
Aromás, illatos rizs, az igényes konyha nélkülözhetetlen eleme. Orientális, ázsiai ételek és illatos köret készíthető belőle. Hagyományos módon, kézi erővel vágják és csépelik. Főzési idő: kb. 15 perc. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási hely: india-mezőgazdaság
Aromás, illatos rizs, az igényes konyha nélkülözhetetlen eleme. Orientális, ázsiai ételek és illatos köret készíthető belőle. Hagyományos módon, kézi erővel vágják és csépelik. Főzési idő: kb. 15 perc. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási hely: india-mezőgazdaság
Effektív dekoráció többszínű márvány spagettik formájában. Effektív dekoráció márvány spagetti formájában Súly: 500 g
A csomag tartalma 25 l leves készítéséhez elegendő. Elkészítés: egy púpozott evőkanál (20g) erőlevesport 1 liter vízben pár percig forralunk. Összetétel: tengeri só, tk. rizsliszt*, karotta*(5%), zeller*, póréhagyma*, hagyma*(2,5%), napraforgóolaj*, paradicsom*, petrezselyem*,
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet biztosít a tészta számára, ami különösen alkalmas a mártások áztatására. Az Alce Nero durum búza