400 g Purizon Adult csirke & hal gabonamentes száraz macskatáp rendkívüli árengedménnyel #1505766

400 g Purizon Adult csirke & hal gabonamentes száraz macskatáp rendkívüli árengedménnyel #1505766

400 g Purizon Adult csirke & hal gabonamentes száraz macskatáp rendkívüli árengedménnyel #1505766

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 090 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

400 g Purizon Adult csirke & hal gabonamentes száraz macskatáp rendkívüli árengedménnyel - termékleírás

A minőségi Purizon száraz macskatáp a húsevő macska természetes táplálkozását veszi alapul. Az állati összetevők magas részarányának köszönhetően ez az eledel különösen fehérjedús. A macska fogai, állkapcsa és rövid emésztőrendszere optimális a húsból és halból származó fehérjék feldolgozására. A vitaminok és ásványi anyagok mellett a fehérjék esszenciális aminosavakat is tartalmaznak. Minden receptúra teljesen gabonamentes, ehelyett 30%-ban értékes gyümölcsök és zöldségek találhatók bennük vitaminok és ballasztanyagok természetes forrásaként. Olyan ízletes gyümölcsökkel és zöldségekkel egészül ki a receptúra, mint az alma, az áfonya, a gránátalma, a tök, a spenót vagy a sárgarépa. Ezek összessége kiváló elfogadási arányról és optimális tolerálhatóságról gondoskodik. Profitáljon aktuális ajánlataink előnyeiből!Akció - csak rövid ideig! Vásároljon 400 g Purizon Adult / Kitten gabonamentes száraz macskatápot a választása szerinti fajtából, és most rendkívüli árengedménnyel juthat hozzá!Szíveskedjen figyelembe venni, hogy ez az ajánlat csak az 1996359 termékszámon érvényes!Az egyes változatokról az alábbi linken találhat részletesebb információt:Purizon száraz kutyatáp

400 g Purizon Adult csirke & hal gabonamentes száraz macskatáp rendkívüli árengedménnyel - termék paraméterei

400 g Purizon Adult csirke & hal gabonamentes száraz macskatáp rendkívüli árengedménnyel - ár és elérhetőség előzményei

400 g Purizon Adult csirke & hal gabonamentes száraz macskatáp rendkívüli árengedménnyel - egyéb érdekes termékek

400 g Purizon Adult csirke & hal gabonamentes száraz macskatáp rendkívüli árengedménnyel - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?