3x1,1kg PURINA ONE Grain Free Sterilized marha száraz macskatáp

3x1,1kg PURINA ONE Grain Free Sterilized marha száraz macskatáp

3x1,1kg PURINA ONE Grain Free Sterilized marha száraz macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 12 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

3x1,1kg PURINA ONE Grain Free Sterilized marha száraz macskatáp - termékleírás

Az ivartalanított macskák speciális igényeket támasztanak táplálékukat illető, s ez a szükséglet megfelelően kiválasztott száraztáppal jól kezelhető. A PURINA ONE Grain Free Sterilized marha kitűnő választás erre az esetre, és érzékeny emésztésű macskáknak is megfelel, mivel teljesen gabonamentes, ezért kiválóan emészthető.A receptúra alapjául szolgáló marha, mint fő összetevő elegendő fehérjével látja el macskáját, és emellett fantasztikus ízű! A PURINA ONE Grain Free Sterilized marha különlegessége a Bifensis formula, ami támogatja macskája természetes védekezőképességét. A táp a bélflóra rendben tartása érdekében szárított cikóriagyökeret is tartalmaz, ami nagyon jó inulinforrás. A PURINA ONE Grain Free Sterilized marha jellemzői:Kiegyensúlyozott teljes értékű eledel felnőtt macskáknakSpeciálisan ivartalanított macskáknak: megfelelő fehérje-zsír részaránnyalÁsványi anyagok kiegyensúlyozott keverékével: a húgyutak normál működéséhezNagyon jól emészthető: gabonamentes receptúraMagas fehérjetartalmú kulcsfontosságú összetevők: 60% állati fehérje az erős izmokértNövényi adalékokkal: például borsóval és könnyen emészthető maniókávalFontos ásványi anyagok és D-vitamin: a normál csontozat támogatásáraPURINA ONE Bifensis: speciális formula a szervezet védekezőképességének támogatásáraOmega-3 és omega-6 zsírsavakkal: a normál bőrért és fényes szőrértJótékony probiotikumok: szárított cikóriagyökérrel, ami természetes módon tartalmaz emésztést segítő inulint, s jótékony hatást gyakorol a bélflóráraBallasztanyagokban gazdag: hozzájárul az optimális emésztéshezJól megalapozott összetétel: állatorvosokkal és táplálkozásszakértőkkel közösen kifejlesztveÚjrahasznosítható csomagolás: a környezetre, annak védelmére való tekintettel

Termék 3x1,1kg PURINA ONE Grain Free Sterilized marha száraz macskatáp termékcsoporthoz tartozik Táplálék macskáknak, a márka gyártja Purina One, boltban megtalálod Zooplus.hu.

3x1,1kg PURINA ONE Grain Free Sterilized marha száraz macskatáp - termék paraméterei

3x1,1kg PURINA ONE Grain Free Sterilized marha száraz macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

3x1,1kg PURINA ONE Grain Free Sterilized marha száraz macskatáp - egyéb érdekes termékek

3x1,1kg PURINA ONE Grain Free Sterilized marha száraz macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?