3x 2,5kg N&D Ocean Healthy Grain Cod & Orange Adult Mini Farmina száraz kutyatáp

3x 2,5kg N&D Ocean Healthy Grain Cod & Orange Adult Mini Farmina száraz kutyatáp

3x 2,5kg N&D Ocean Healthy Grain Cod & Orange Adult Mini Farmina száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 28 090 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

3x 2,5kg N&D Ocean Healthy Grain Cod & Orange Adult Mini Farmina száraz kutyatáp - termékleírás

A Farmina N&D Ocean Healthy Cereals Cod & Orange Adult Mini kiváló minőségű teljes értékű eledelt kínál kutyáknak, amely összetételét és a pelletek méretét tekintve kifejezetten a kis fajtákhoz igaz odik. Nemcsak mindent biztosít négylábú barátjának, amire szüksége van egy egészséges kutyás élethez, hanem kiváló ízével is pontot szerez. Az N&D a 'natural & delicious' (természetes és ízletes) szavak rövidítése. Ennek megfelelően a kutyaeledel egyrészt a természetes összetevők kiváló összetételével, másrészt nagyon finom ízével győz meg, ami viszont hozzájárul a magas elfogadottsághoz. Az eledel válogatott összetevőket tartalmaz, például friss tőkehalat, valamint növényi összetevőket, például válogatott és kompatibilis gabonaféléket és szárított narancsot. Az állati fehérjék aránya a teljes fehérjetartalomban magas, miközben mesterséges adalékanyagokat, például tartósítószereket nem használnak. A genetikailag módosított szervezetek (GMO-k) szintén nem szerepelnek a termékben. AFarmina N&D Ocean healthy cereal Cod & Orange Adult Mini egy pillantásra Kiegyensúlyozott szárazeledel felnőtt kistestű kutyák számára Kiváló receptúra friss tőkehallal és szárított naranccsal Finom íz: sok kutya által jól elfogadott Válogatott gabonafélék: zab és tönkölybúza Magas százalékban állati eredetű fehérjék (az összes fehérjetartalom 90%-a) Vitaminokkal, antioxidánsokkal és más fontos tápanyagokkal és létfontosságú anyagokkal Alacsony glikémiás index: alacsony hatással van a vércukorszintre GMO-mentes: nem tartalmazgenetikailag módosított szervezeteket (GMO) feldolgozva Mesterséges tartósítószerektől mentes

3x 2,5kg N&D Ocean Healthy Grain Cod & Orange Adult Mini Farmina száraz kutyatáp - termék paraméterei

3x 2,5kg N&D Ocean Healthy Grain Cod & Orange Adult Mini Farmina száraz kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

3x 2,5kg N&D Ocean Healthy Grain Cod & Orange Adult Mini Farmina száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

3x 2,5kg N&D Ocean Healthy Grain Cod & Orange Adult Mini Farmina száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?