355ml TropiClean Shed Control Lime & Cocoa kondicionáló kutyáknak, macskáknak

355ml TropiClean Shed Control Lime & Cocoa kondicionáló kutyáknak, macskáknak

355ml TropiClean Shed Control Lime & Cocoa kondicionáló kutyáknak, macskáknak

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 120 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

355ml TropiClean Shed Control Lime & Cocoa kondicionáló kutyáknak, macskáknak - termékleírás

Ahogy mi, emberek is használunk hajmosás után kondicionálót, úgy négylábú barátainknak is jól jön egy kis extra bundaápolás. A TropiClean Shed Control Lime Cocoa kondicionálót állatkísérletek nélkül fejlesztették ki macskák és kutyák számára a szőrzetmosás utáni használatra. A lime és a kakaóvaja kellemes illatának köszönhetően kedvence bundája friss és üde lesz.A TropiClean Shed Control Lime Cocoa kondicionáló hidratáló hatása egy kis szerencsével még ahhoz is hozzájárulhat, hogy az állat egy kicsivel kevesebb szőrszálat veszítsen - s ennek nem csak a porszívó örül. Tudta-e, hogy ez a termék az Egyesült Államokból származik, és nem tartalmaz sem szappant, sem parabént, sem színezéket? A tökéletes ápoló program érdekében ez a kiváló minőségű kondicionáló kiegészíthető a TropiClean Shed Control Lime Cocoa samponnal.A TropiClean Shed Control Lime Cocoa kondicionáló jellemzői: Kondicionáló kutyáknak és macskáknak 12 hetes kortólIdeális szőrtzetmosás utánFinom illat: lime és a kakaóvajHidratál: a bőr és a szőrzet ápolására, hozzájárulhat a szőrhullatás csökkentéséhezKímélő formula: szappan-, parabén- és színezékek nélkülTermészetes összetevőkkelÁllatkísérletek nélkül kifejlesztett termékMinőség az USA-bólRemekül kombinálható: a TropiClean Shed Control Lime Cocoa samponnalA TropiClean márka értékorientált és innovatív filozófiát képvisel, és több mint 40 év tapasztalatára támaszkodik.Tartalom: 355 mlHasználati útmutató:Fürdesse meg az állatot a TropiClean Lime Coconut Shed Control samponnal, majd alaposan öblítse le! 3-5 percen át masszírozza a kondicionálót az állat szőrébe, majd teljesen öblítse le! A termék nem kerülhet az állat szemébe. Mindennapi használat esetén is biztonságos.

355ml TropiClean Shed Control Lime & Cocoa kondicionáló kutyáknak, macskáknak - termék paraméterei

KategóriaHajmosás

355ml TropiClean Shed Control Lime & Cocoa kondicionáló kutyáknak, macskáknak - ár és elérhetőség előzményei

355ml TropiClean Shed Control Lime & Cocoa kondicionáló kutyáknak, macskáknak - egyéb érdekes termékek

355ml TropiClean Shed Control Lime & Cocoa kondicionáló kutyáknak, macskáknak - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?